C. Ronaldo paaiškino savo nepagarbaus elgesio priežastį Portugalas susilaukė bausmės

Trečiadienį „Manchester United“ 2:0 įveikė Londono „Tottenham“, tačiau visų akys nukrypo į Cristiano Ronaldo, kuris rodydamas nepasitenkinimą anksčiau laiko paliko rungtynes.

 C. Ronaldo.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 C. Ronaldo.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 21, 2022, 8:50 AM, atnaujinta Oct 21, 2022, 9:55 AM

89-ąją minutę Mančesterio komandos treneris Erikas Ten Hagas į aikštę išleido Christianą Erikseną ir Anthony Elangą. Visgi, tokiu trenerio sprendimu neliko patenkintas 37-erių C.Ronaldo. Portugalas pakilo nuo suoliuko ir išėjo iš stadiono.

Nepasitenkinimą C.Ronaldo parodė ir sekmadienio rungtynėse prieš „Newcastle United“, kuomet puolėjas buvo pakeistas 72-ąją minutę. Rungtynės prieš Niukaslo klubą baigėsi 0:0.

Ketvirtadienį portugalas savo „Instagram“ paskyroje nusprendė paaiškinti susidariusią situaciją.

„Kaip visuomet ir dariau savo karjeroje, stengiuosi gyventi bei rungtyniauti būdamas pagarbus savo kolegoms, varžovams bei treneriams. Tai nepasikeitė. Aš nepasikeičiau. Aš esu tas pats žmogus ir toks pats profesionalas, koks buvau pastaruosius 20 metų žaisdamas futbolą elitiniame lygyje, o pagarba visados turėjo didelį vaidmenį man priimant sprendimus.

Pradėjau žaisti labai jaunas. Vyresnių ir labiausiai patyrusių žaidėjų pavyzdžiai man visada buvo labai svarbūs. Todėl vėliau visada stengiausi pats rodyti pavyzdį jaunimui, kuris augo komandose, kurioms atstovavau. Deja, tai ne visada įmanoma ir kartais net geriausius įkarštyje paveikia emocijos.

Šiuo metu tiesiog jaučiu, kad turiu toliau sunkiai dirbti, palaikyti savo komandos draugus ir būti pasiruošęs bet kuriame visose rungtynėse. Pasiduoti spaudimui nėra išeitis. Tai niekada nebuvo. Tai yra „Manchester United“ ir vieningai turime stovėti. Greitai vėl būsime kartu“, – rašė C.Ronaldo.

Šis sezonas portugalui yra kaip niekad sunkus. 37-erių futbolininkas prieš sezoną norėjo palikti Mančesterio klubą, tačiau to padaryti nepavyko, o šį sezoną per 12 rungtynių puolėjas pelnė tik 2 įvarčius.

E.Ten Hagas taip sureagavo į šiuos C.Ronaldo veiksmus. Portugalas šeštadienį nevyks su komanda į Londoną, kur Mančesterio ekipa rungtyniaus prieš „Chelsea“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.