Geriausiu A lygos mėnesio žaidėju dar kartą tapo R. Oliveira

„Optibet A lygos“ lyderio Vilniaus „Žalgirio“ puolimas veikia geriausiai lygoje ir prie to labiausiai prisideda brazilas Renanas Oliveira.

 R. Oliveira.<br> E. Žaldario nuotr.
 R. Oliveira.<br> E. Žaldario nuotr.
 R. Oliveira.
 R. Oliveira.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2022-10-22 19:39

Puolėjas iš Brazilijos antrą kartą šiemet pripažintas geriausiu mėnesio žaidėju, kai rugsėjį buvo suskaičiuoti žurnalistų ir sirgalių apklausos balsai. R. Oliveirai tai yra antrasis toks įvertinimas – pirmą sykį žalgirietis geriausiu buvo pripažintas birželį.

„Žalgirio“ futbolininkui bus įteiktas lygos rėmėjo „7Pack“ prizas.

Praėjusį mėnesį R.Oliveira pelnė 3 įvarčius per ketverias rungtynes – po sykį brazilas pasižymėjo dvikovose su Telšių „Džiugu“, „Kauno Žalgiriu“ bei Vilniaus „Riteriais“. Intensyvaus tvarkaraščio metu žalgirietis išsiskyrė savo produktyvumu.

Šiemet rezultatyviausias čempionato žaidėjas per 23 mačus yra įmušęs 15 įvarčių ir atlikęs 2 rezultatyvius perdavimus. Pasivyti snaiperių klasifikacijos lyderį per likusią sezono dalį yra praktiškai neįmanoma.

„Tai buvo išties sunkus mėnuo ne tik man, bet ir visai komandai. Turėjome daug rungtynių tiek lygoje, tiek užsienyje – labai malonu sulaukti tokio įvertinimo. Noriu padėkoti treneriui ir komandos draugams, kadangi be jų indėlio to nepasiekčiau.

Tikrai labai laukiu sekmadienio rungtynių, nes jose galime užsitikrinti čempiono titulą. Tai bus įrodymas, kaip sunkiai dėl jo kovojome visą sezoną“, – apibendrino „Žalgirio“ puolėjas.

Kovą geriausiu „Optibet A lygos“ mėnesio žaidėju tapo „Panevėžio“ vartininkas Rafaelis Broetto, balandį – pastarojo komandos draugas Linas Klimavičius. Gegužės mėnesį geriausio žaidėjo laurus susižėrė Marijampolės „Sūduvos“ ispanas Xabi Auzmendi, liepą – FA „Šiauliai“ puolėjas Oleksijus Ščebetunas, rugpjūtį – „Kauno Žalgirio“ atstovas Antonas Fase.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.