Cristiano Ronaldo pratrūko dėl savo situacijos „Manchester United“ klube: „Jaučiuosi išduotas“ Pasakė, kad negerbia trenerio

Portugalijos futbolo žvaigždė Cristiano Ronaldo sekmadienį išliejo nuoskaudą dėl savo situacijos „Manchester United“ komandoje ir nepagalėjo karčių žodžių treneriui bei visai klubo vadovybei.

 Cristiano Ronaldo.<br> Imago/Scanpix nuotr.
 Cristiano Ronaldo.<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 14, 2022, 8:25 AM, atnaujinta Nov 14, 2022, 8:29 AM

„Jaučiuosi išduotas „Manchester United“, – interviu Piersui Morganui sakė 37 metų Cristiano Ronaldo.

Pastaruoju metu „Manchester United“ ir Cristiano Ronaldo santykiai yra įtempti. Portugalas buvo net suspenduotas kaip žaidėjas dėl to, kad rungtynėse su „Tottenham Hotspur“ atsisakė žengti į aikštę nuo atsarginių žaidėjų suolo.

Dabar vienas geriausių pasaulio futbolininkų prisipažino, kad jaučiasi išduotas klubo, nors jau seniai buvo žinoma, kad Cristiano Ronaldo nepatiko trenerio Eriko Ten Hago ir „Manchester United“ vadovybės veiksmai.

Vis dar pasaulio futbolo žvaigžde besijaučiantis portugalas nenorėjo susitaikyti su nauju vaidmeniu komandoje, kurį jam parinko olandų treneris, o dabar purvas buvo iškeltas į dienos šviesą.

„Jaučiuosi išduotas „Manchester United“ vadovų. Jaučiu, kad esu išstumtas iš klubo ir tai prasidėjo praėjusį sezoną. Galbūt neturėčiau to sakyti, bet noriu, kad žmonės išgirstų tiesą. Taip, jaučiuosi išduotas“, – kalbėjo portugalas.

Portugalijos rinktinės kapitonas išsakė savo požiūrį į anglų legendą Wayne'ą Rooney, kuris pastaruoju metu smarkiai kritikavo futbolininką.

„Nežinau, kodėl jis mane taip griežtai kritikuoja. Turbūt esmė ta, kad jo karjera baigėsi, o aš vis dar žaidžiu aukščiausiu lygiu. Galbūt neturėčiau to sakyti, bet aš atrodau geriau už jį. Tokia yra tiesa“, – pasakė portugalas.

Pastaruoju metu C. Ronaldo treneriais „Manchester United“ komandoje buvo Erikas Ten Hagas, iki šiol vadovaujantis „Raudonųjų velnių“ komandai, ir vokietis Ralfas Rangnickas, kuriam su klubu nepavyko pasiekti daugiau nei kelių lygos pergalių.

Apie juos portugalas irgi turėjo ką pasakyti.

„Ten Hagas? Aš jo negerbiu, nes jis manęs negerbia. Kalbant apie Rangnicką, jei net nesi treneris, kaip gali vadovauti „Manchester United“ komandai? Niekada anksčiau negirdėjau apie jo egzistavimą“, – kalbėjo portugalas.

C.Ronaldo sutartis su „United“ baigiasi 2023 metų vasarą. Nepaisant to, žiemą galima tikėtis žvaigždės persikėlimo į naują klubą, nes po tokių kalbų durys į komandą portugalui gali būti užvertos net ir galiojant sutarčiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.