A. Di Maria nusilenkė L. Messi talentui: „Geriausia, kas nutiko mano karjeroje“

Ketvirtąjį savo pasaulio futbolo čempionatą pasitinkantis argentinietis Angelis Di Maria negailėjo šiltų žodžių šalies rinktinės kapitonui Lioneliui Messi.

A.Di Maria ir L.Messi.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
A.Di Maria ir L.Messi.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2022, 6:11 PM

34-erių Turino „Juventus“ garbę ginantis futbolininkas be jokių abejonių savo komandos draugą pavadino geriausiu pasaulio futbolininku.

„Žaisti kartu su Leo man yra viskas. Jis yra pats geriausias pasaulyje, jis yra ateivis, niekada nepavargsiu to kartoti. Pasikartosiu ir vėl – L.Messi yra geriausia, kas nutiko mano karjeroje.

Daug metų kartu praleidome šalies rinktinėje, net turėjau galimybę žaisti su juo viename klube, tai yra dar nuostabiau, nes tokiu atveju galėdavau jį matyti kiekvieną dieną.

Būti vienoje aikštėje su L.Messi prilygsta svajonės išsipildymui. Jis yra labai subrendęs ir kryptingas futbolininkas“, – „La Nacion“ kalbėjo Turino „Juventus“ ir Argentinos rinktinės vidurio puolėjas.

Argentina pasaulio futbolo čempionate varžysis C grupėje kartu su Saudo Arabijos, Lenkijos ir Meksikos futbolininkais.

Pasaulio futbolo čempionatas Katare vyks lapkričio 20 – gruodžio 18 dienomis, o svarbiausius pirmenybių įvykius galėsite sekti kartu su lrytas.lt portalu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.