Blogos žinios čempionų stovykloje: Prancūzijos puolėjas treniruotės metu patyrė traumą ir liko be čempionato

Pasaulio futbolo čempionės titulą ginanti Prancūzijos rinktinė su pirmaisiais sunkumais susidūrė dar net neprasidėjus Katare vyksiančiam 2022-ųjų pasaulio futbolo čempionatui. Prancūzijos futbolo federacija pranešė, kad dėl traumos rinktinės stovyklą paliko ir čempionate komandai nepadės Christopheris Nkunku.

Ch.Nkunku.<br>Imago/Scanpix nuotr.
Ch.Nkunku.<br>Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-11-16 11:56

Naktį iš antradienio į trečiadienį Prancūzijos futbolo federacija savo tviteryje paskelbė, kad treniruotės metu po kontakto su savo komandos draugu 25-erių futbolininkas aikštę paliko šlubuodamas.

Teigiama, kad kol kas traumos rimtumas nėra žinomas, bet Prancūzijos futbolo federacija jau patvirtino, kad „Leipzig“ ekipai atstovaujantis puolėjas negalės žaisti pasaulio čempionate.

Prancūzijos futbolo rinktinė pasaulio futbolo čempionate varžysis D grupėje. Prancūzai kausis prieš Danijos, Australijos ir Tuniso rinktines.

Pirmosios pasaulio čempionų rungtynės yra numatomos lapkričio 22-ąją dieną prieš Australiją.

Pasaulio futbolo čempionatas Katare vyks lapkričio 20 – gruodžio 18 dienomis, o svarbiausius pirmenybių įvykius galėsite sekti kartu su lrytas.lt portalu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.