Pasaulio futbolo čempionate – kraupus Irano vartininko ir šios ekipos žaidėjo susidūrimas, kuris kainuos brangiai

Pirmadienį Katare vykstančiame pasaulio futbolo čempionate triuškinančią pergalę debiutiniame B grupėje mače iškovojo Anglijos rinktinė, net 6:2 (3:0) sutriuškinusi Irano futbolininkus.

 AFP/Scanpix.com nuotr.
 AFP/Scanpix.com nuotr.
 AFP/Scanpix.com nuotr.
 AFP/Scanpix.com nuotr.
 AFP/Scanpix.com nuotr.
 AFP/Scanpix.com nuotr.
 AFP/Scanpix.com nuotr.
 AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2022-11-21 17:49, atnaujinta 2022-11-21 19:04

Rungtynės itin nesėkmingai prasidėjo Irano vartininkui Alirezai Beiranvandui, kuris jau 7 minutę po varžovų baudos smūgio šoko ir siekė išmušti kamuolį iš baudos aikštės, tačiau veidu įsirėžė į komandos draugo veidą.

Vartų sargas apsipylė krauju, iš nosies bėgo kraujas ir jį daugiau kaip 10 minučių bandė gaivinti rinktinės medikai. Jie sustabdė kraują iš nosies, o pats A.Beiranvandas norėjo toliau žaisti.

Tačiau vos tik pratęsus mačą, iranietis nukrito ant vejos ir paprašė keitimo. Jį pakeitė antrasis vartininkas Hosseinas Hosseini, o A.Beiravandas buvo išgabentas iš aikštės neštuvais.

Nežinia, ar vartininkui lūžo nosis ar jam sutrenktos smegenys. Irano žiniasklaida tikina, kad vartininkui galimai lūžo nosis ir čempionatas jam gali būti baigtas.

Teisėjas po šio incidento kėlinį pratęsė dar 14 minučių, o iš viso dėl stabdymų Irano ir Anglijos mačas vyko net 117 minučių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.