Meksikos vartininkas po atremto R. Lewandowskio baudinio laurus skyrė „profesoriui“

Meksikos rinktinė Katare vykstančiame pasaulio futbole čempionate startavo lygiosiomis 0:0 prieš Lenkijos rinktinę, o rungtynių herojumi tapo vartininkas Guillermo Ochoa.

 G. Ochoa.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 G. Ochoa.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2022, 4:23 PM

Rungtynėse, kurios baigėsi be įvarčių, 58-ąją minutę į Meksikos vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys, o jo mušti stojo „Barcelona“ žvaigždė Robertas Lewandowskis.

Prieš pat smūgiuojant kamuolį atrodė, kad G.Ochoa kris į dešinę vartų pusę, tačiau paskutinę akimirką 37-erių vartų sargas šoko į kitą vartų pusę, kur smūgiavo R.Lewandowskis, ir atrėmė baudinį.

Visgi už atremtą smūgį vartininkas neprisiėmė sau laurų ir teigė, kad tai buvo „profesoriaus“ – vartininkų trenerio nuopelnas.

„Dirbome su „profesoriumi“ Gustavo Pinero dėl baudinių ir žinojome, ką daro R.Lewandowskis. Džiaugiuosi, kad atlaikiau baudinį ir išlaikiau sausus vartus“, – po rungtynių džiaugėsi veteranas.

G.Ochoa yra laikomas Meksikos rinktinės herojumi.

Futbolininkas komandiniame futbole nespindi ir nėra priskiriamas prie geriausių savo pozicijos žaidėjų planetoje, tačiau jau kelis pasaulio čempionatus iš eilės G.Ochoa demonstruoja pasakiškus rezultatus.

Meksikiečiai C grupėje dar susitiks su Argentinos rinktinėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.