Traumos ir toliau šienauja Prancūzijos rinktinę – L. Hernandezui sezonas baigtas

Prancūzijos futbolo rinktinė antradienį pasaulio čempionatą pradėjo 4:1 nugalėdama Australijos futbolininkus, tačiau pergalė buvo pažymėta dar viena skaudžia netektimi.

 L. Hernandezas.<br> AP/Scanpix nuotr.
 L. Hernandezas.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2022, 10:48 AM

9-ąją rungtynių minutę australai pelnė pirmąjį rungtynių įvartį, kuomet po Mathew Leckie perdavimo Craigas Goodwinas pasiuntė kamuolį į vartus.

Tiesa, prie šio įvykio stipriai prisidėjo nelaimingas epizodas Prancūzijos komandoje.

M.Leckie gynęs Lucas Hernandezas bėgo šalia varžovo ir atrodė, kad gera prancūzo gynyba pavojingai atakos pratęsti neleis.

Visgi australui pakeitus bėgimo kryptį L.Hernandezas skausmo perkreiptu veidu krito ant vejos, o nebedengiamas M.Leckie atliko rezultatyvų perdavimą.

Kol Australijos futbolininkai džiaugėsi įvarčiu, prancūzams teko keisti L.Hernandezą ir pradėti aiškintis, kokią traumą patyrė gynėjas. Diagnozė – pati blogiausia.

Miuncheno „Bayern“ klube rungtyniaujančiam futbolininkui plyšo priekiniai kryžminiai raiščiai. Tokia diagnozė reiškia, kad gynėjui pasaulio čempionatas baigtas, o šansai žaisti šiame sezone vertinami minimaliai.

„Kaip ir visiems komandoje, man labai gaila Luco. Prarandame svarbų žaidėją.

Lucas yra karys ir aš neabejoju, kad jis padarys viską, kad sugrįžtų kuo greičiau“, – savo žaidėjo traumą komentavo Prancūzijos treneris Didier Deschamps'as.

Traumos šį sezoną tiesiog šienauja Prancūzijos futbolininkus. Likus dienai iki čempionato pradžios traumą patyrė geriausias šių metų futbolininkas Karimas Benzema.

Rinktinei taip pat negali padėti tokie futbolininkai kaip Paulis Pogba, N’Golo Kante, Christopheris Nkunku ir Presnelis Kimpembe.

Prancūzams D grupėje lapkričio 26 dieną dar teks susitikti su Danijos rinktine, o lapkričio 30 dieną su Tunisu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.