Tai, kas įkvėpė istorinei pergalei: įspūdinga prancūzo kalba rūbinėje prikėlė Saudo Arabijos futbolininkus Siūlė aikštėje fotografuotis su L. Messi

Saudo Arabijos futbolo rinktinė pateikė kol kas didžiausią staigmeną 2022 m. pasaulio futbolo čempionate, kai grupių etape 2:1 nugalėjo Argentinos rinktinę su Lioneliu Messi. 

Įspūdinga Saudo Arabijos trenerio iš Prancūzijos Herve'o Renard'o kalba rūbinėje prikėlė arabus į įspūdingą šturmą ir pergalę. <br> Sipapress/Scanpix nuotr.
Įspūdinga Saudo Arabijos trenerio iš Prancūzijos Herve'o Renard'o kalba rūbinėje prikėlė arabus į įspūdingą šturmą ir pergalę. <br> Sipapress/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 25, 2022, 8:45 PM

Tiesa, pirmame kėlinyje būtent Argentinos žvaigždė pelnė įvartį nuo 11 m atžymos, taip prieš pertrauką išvesdamas saviškius į priekį.

Vis dėlto įspūdinga Saudo Arabijos trenerio iš Prancūzijos Herve'o Renard'o kalba rūbinėje prikėlė arabus į įspūdingą šturmą ir pergalę.

„Aš galiu sėdėti nuleidęs galvą, kaip jūs... Išskyrus Salmaną, kuris negali žaisti. O ką kiti? Ką mes čia veikiame? Koks spaudimas? Tai nepanašu į spaudimą.

Viduryje aikštės L.Messi turi kamuolį, o tu ką čia darai? Ar tai yra gynyba? Išsitraukite telefonus ir pasidarykite nuotrauką su L.Messi, jei tik norite! Jei stovite prieš jį gynyboje, tai ir turite gintis, o ne stovėti nuleidę rankas", - vaikščiodamas po rūbinę ardėsi prancūzas.

„Juk su kamuoliu žaidžiame gerai. Ar jūs to nematote? Nejaučiate, kad galite atsitiesti? Argentiniečiai žaidžia atsipalaidavę. Vyrai, juk čia pasaulio čempionatas, atsikvošėkite. Daugiau energijos ir pirmyn į priekį. Kai kurie iš jūsų buvo įspūdingi, tęskime tai!“, – kalbėjo strategas.

Saudo Arabija C grupėje po pirmojo turo yra pirmoje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.