Staiga Anapilin iškeliavo 15 metų Panevėžio futbolui vadovavęs G. Juozaitis

Anapilin iškeliavo ilgametis Panevėžio apskrities futbolo federacijos prezidentas G. Juozaitis. Sulaukęs garbaus amžiaus – 73-jų metų, Anapilin iškeliavo buvęs ilgametis Panevėžio apskrities futbolo federacijos prezidentas Gediminas Juozaitis.

M.Patašiaus nuotr.
M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Raimonda Mikučionytė, jp.lt

Dec 2, 2022, 2:54 PM, atnaujinta Dec 2, 2022, 2:55 PM

Su velioniu atsisveikinti galima penktadienį. G. Juozaitis 15 val. bus pašarvotas laidojimo namų „Ramybės takas“ didžioje salėje, o urna išnešama gruodžio 3 dieną, 13 val.

Panevėžio futbolo akademijos (PFA) direktorius Darius Butkus neslėpė jaudulio ir sakė, kad Panevėžio futbolą paliko žmogus, kuris visus darbus atlikdavo nuoširdžiai.

„Gediminas mirė gruodžio 1 dieną. Sveikata jis nesiskundė, bet prieš savaitę pasijuto blogiau ir medikai nebegalėjo padėti. Viskas labai greitai ir, sakyčiau, netikėtai“, – pasakojo D. Butkus.

Pasak PFA vadovo, G. Juozaitis buvo fantastinis žmogus, kuriam galėjai patikėti visus darbus.

„Jis buvo stiprus, energingas. Beje, G. Juozaitis buvo ilgametis Panevėžio apskrities futbolo federacijos prezidentas. Federacijai jis vadovavo, jei neklystų, apie 15 metų. Jis buvo pirmas prezidentas, kai buvo įkurta federacija.

Futbolas jam buvo viskas. Priklausė senjorų futbolo klubui, o mes, PFA, džiaugėmės, nes jautėme jo pagalbą, žiniomis ir kompetencija. Futbole Gediminas buvo vienas iš vedančiųjų garvežių ir futbolui padarė labai daug“, – negailėjo gerų žodžių velioniui D. Butkus.

Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų generalinis direktorius Visvaldas Matkevičius, prisimindamas G. Juozaitį, sakė, kad tai buvo žmogus, kuriuo galėjai pasitikėti visu 100 procentų.

„Kai dirbau Panevėžio miesto savivaldybės administracijos direktoriumi, G. Juozaitis vadovavo tuomečiam Miesto ūkio skyriui. Tai buvo žmogus, kuriuo galėjai pasitikėti 100 procentų. Tai buvo žodžio žmogus, o visus darbus, kuriuos atlikdavo, darydavo tik labai gerai, laiku. Tokių skyrių vedėjų mažai buvo.

Labai apgailestavo, kai jis išėjo iš Savivaldybės, bet žinojau, kad Gediminas ir kitoje verslo įmonėje dirbo puikiai. Jis buvo atsakingas žmogus ir jam būtų buvę galima bet kada teikti Metų panevėžiečio titulą“, – kalbėjo V. Matkevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.