C. Ronaldo pateikė savo pirmąjį komentarą po to, kai mače su Šveicarija nepasirodė starto sudėtyje

Portugalijos futbolo rinktinės kapitonas Cristiano Ronaldo su susižavėjimu reagavo į savo komandos įspūdingą pergalę 2022-ųjų pasaulio čempionato aštuntfinalyje prieš Šveicariją. Į šios akistatos starto sudėtį nepatekęs legendinis 37-erių puolėjas sveikino komandos draugus su istorine sėkme.

Portugalijos rinktinės žvaigždė Cristiano Ronaldo.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Portugalijos rinktinės žvaigždė Cristiano Ronaldo.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Portugalijos rinktinės žvaigždė Cristiano Ronaldo.<br>AFP/Scanpix.com nuotr.
Portugalijos rinktinės žvaigždė Cristiano Ronaldo.<br>AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 7, 2022, 6:13 PM, atnaujinta Dec 7, 2022, 9:23 PM

C.Ronaldo pateikė pirmąjį savo komentarą po 2022 metų pasaulio čempionato rungtynių, kuriose jis nepateko į Portugalijos rinktinės pagrindinę sudėtį, o turėjo tenkintis daugiau kaip pusantro kėlinio sėdėjimu ant atsarginių žaidėjų suolo.

C.Ronaldo savo komentarą pateikė socialiniame tinkle instagram. Futbolininkas išreiškė viltį, kad jis ir jo rinktinės draugai ir toliau žais čempionate bei neapsiribos gruodžio 10 dieną ketvirtfinaliu su Maroku.

„Nuostabi diena Portugalijai. Su istoriniu rezultatu didžiausiose pasaulio futbolo varžybose. Nuostabus talentų ir jaunystės kupinos komandos pasirodymas.

Sveikiname mūsų komandą. Svajonė gyva! Einame iki pat pabaigos. Pirmyn, Portugalija“, – parašė socialiniame tinkle C.Ronaldo, kurio ekipą vadina „europietiškais brazilais“.

Portugalijos rinktinė pirmą kartą nuo 1966 metų pateko į pasaulio čempionato ketvirtfinalį, aštuntfinalyje sudaužiusi šveicarus rezultatu 6:1.

Šiose rungtynėse Portugalijos ekipos žvaigždė ir etatinis kapitonas C. Ronaldo aikštėje pasirodė tik 73 minutę po keitimo. Tuomet visas stadionas skandavo „Ron-al-do“ prašydamas trenerį išleisti garsųjį puolėją į aikštę.

Tuo tarpu pirmasis šiame čempionate tris įvarčius pelnęs Goncalo Ramosas neslėpdamas pagarbos kalbėjo apie trumpai žaidusį C.Ronaldo.

„Net sapne negalėjau įsivaizduoti, kad pasaulio čempionato atkrintamosiose kovose žaisiu starto sudėtyje. Cristiano Ronaldo yra mūsų lyderis. Jis yra kapitonas, lyderis ir mes visada su džiaugsmu laukiame, kada galėsime žaisti kartu su juo vienoje sudėtyje.

Jis apskritai yra mano orientyras, daugelio iš mūsų stabas. Cristiano Ronaldo, Robertas Lewandowskis ir Zlatanas Ibrahimovičius yra tie žaidėjai, į kuriuos aš noriu rikiuotis“, – sakė „Benfica“ ir Portugalijos puolėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.