Tylą nutraukęs C. Ronaldo užminė mįslę: „Dabar atėjo laikas būti geru patarėju“

Didžiausia Portugalijos futbolo žvaigždė Cristiano Ronaldo kartu su savo atstovaujama nacionaline ekipa baigė pasirodymą Katare vykstančiame pasaulio futbolo čempionate. Šeštadienį portugalai pirmenybių ketvirtfinalyje 0:1 nusileido Maroko rinktinei.

C. Ronaldo.<br>ZUMA Press/Scanpix nuotr.
C. Ronaldo.<br>ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 11, 2022, 6:43 PM

Nuo suolo ketvirtfinalio dvikovoje pakilęs C.Ronaldo Portugalijos neišgelbėjo – Maroko gynybos siena liko nepramušta.

Nuaidėjus finaliniam rungtynių švilpukui 37-erių portugalas nesulaikė ašarų, o kitą dieną savo instagrame nutraukė tylą ir pirmą kartą viešai prabilo po pralaimėtos ketvirtfinalio dvikovos.

„Pati didžiausia ir ambicingiausia mano karjeros svajonė buvo su Portugalijos rinktine laimėti pasaulio čempionatą. Per savo karjerą man pavyko laimėti daug tarptautinių turnyrų, bet iškelti šalies vardą aukščiausiame pasaulio turnyre buvo mano svajonė.

Kovojau dėl to. Visada sunkiai kovojau dėl šios svajonės. Per 16 metų tai dariau penkis kartus, mušdamas įvarčius per visus penkis čempionatus. Buvau nuostabių žaidėjų ir milijonų portugalų apsuptyje, atidaviau visą save, niekada neatsukau nenusisukau nuo kovos ir neatsisakiau šios svajonės.

Deja, mano svajonė vakar žlugo. Nėra verta reaguoti karštai. Noriu, kad visi žinotų, kad buvo daug parašyta, pasakyta, spekuliuota, bet mano atsidavimas Portugalijai nė kiek nepasikeitė. Visada buvau žmogus, kuris dėl savo tikslo neatsuko nugaros komandos draugams ir savo šaliai.

Dabar nebėra ką pasakyti. Ačiū, Portugalija. Ačiū, Katare. Svajonė buvo graži, kol ji tęsėsi... Dabar atėjo laikas būti geru patarėju ir leisti kiekvienam pasidaryti išvadas“, – rašė C.Ronaldo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.