Neįtikėtina K. Mbappe prognozė – prieš metus pasakė, kad Katare prancūzams teks „sunaikinti“ Maroką

„Man teks sunaikinti draugą“, – beveik prieš metus tokius žodžius ištarė Prancūzijos rinktinės puolėjas Kylianas Mbappe, prognozavęs, kad Prancūzijos nacionalinė ekipa planetos pirmenybėse žais prieš Maroko komandą.

K. Mbappe.<br>ZUMA/Scanpix nuotr.
K. Mbappe.<br>ZUMA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2022, 6:30 PM, atnaujinta Dec 12, 2022, 6:32 PM

Prieš beveik metus australų sporto laidai „BeIN Sports“ komentarus davę „Paris Saint Germain“ klubo žaidėjai prancūzas K.Mbappe ir marokietis Achraftas Hakimi Kataro „Education City“ stadione Al Rayano mieste nuspėjo būsimą akistatą 2022 m. FIFA pasaulio čempionate.

„Esame čia, „Eduction“ stadione. Viskas puiku! Jame telpa 40 tūkst. sirgalių. Prancūzija – Tunisas. Tikėkimės, kad mes laimėsime. Tada žaidžiame su Maroku ir... teks sunaikinti mano draugą“, – sausio mėnesį „beIN Sports“ laidai aiškino K.Mbappe.

„Aš išnešiu jį“, – atsakė į komentarą marokietis A.Hakimi, dar ir pridėdamas repliką. – Aš jam trenksiu“.

„Man tai šiek tiek sudaužys širdį, bet juk žinote, kad tai yra futbolas. Jis yra toks, koks yra. Aš turiu jį sunaikinti!“ – baigė vaizdo įrašą K.Mbappe.

Prancūzija išties žais su Maroku pasaulio čempionato Katare pusfinalyje. Nuspėti buvo tikrai sunku, bet Kylianui pavyko.

Prancūzai savo D grupėje iškovojo pirmąją vietą, įveikę Daniją 2:1 ir Australiją 4:1, bet pralaimėję Tunisui 0:1. Aštuntfinalyje Prancūzija susitvarkė su Lenkija 3:1 ir ketvirtfinalyje su Anglija – 2:1.

Marokas savo F grupėje taip pat netikėtai užėmė pirmą vietą, nurungęs 2:0 belgus, po to 2:1 Kanadą ir 0:0 sužaidęs su Kroatija.

Aštuntfinalyje marokiečiai po 11 baudinių serijos 3:0 palaužė Ispaniją, o ketvirtfinalyje 1:0 nurungė Portugaliją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.