Nebūdingas L. Modričiui išstojimas po rungtynių – teisėją vadino katastrofiniu

Kroatijos futbolo rinktinės svajonės laimėti pasaulio čempionatą antradienį dužo į šipulius, kuomet 0: 3 nusileido Argentinos futbolininkams. Tiesa, po pralaimėjimo kroatų lyderis Luka Modričius nusprendė paleisti strėlių arbitro link.

 N. Otamendi, D. Orsato ir L. Modričius.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 N. Otamendi, D. Orsato ir L. Modričius.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2022, 1:16 PM, atnaujinta Dec 14, 2022, 2:20 PM

L.Modričius, kuris nepasižymi kontraversiškai pasisakymais, po Kroatijos pralaimėjimo „Lusail“ stadione skyrė keletą žodžių teisėjui italui Danielei Orsato ir pavadino jo pasirodymą „katastrofišku“.

47-erių teisėjas pirmajame kėlinyje skyrė 11 metrų baudinį į Kroatijos vartus po Dominiko Livakovičiaus pražangos prieš Julianą Alvarezą, kurį Leonelis Messi pavertė pirmuoju įvarčiu.

„Argentina sąžiningai laimėjo rungtynes, jie buvo geresni, nusipelnė laimėti, bet šiuos dalykus būtina paminėti. Aš paprastai to nedarau, bet šiandien tai turi būti padaryta.

Nemėgstu kalbėti apie teisėjus, bet šis buvo vienas blogiausių. Aš turiu blogus atsiminimus apie jį (red. – D.Orsato), jis yra katastrofinis. Pagal mane baudinio nebuvo.

Nepaisant to, nenoriu sumenkinti Argentinos. Baudinys mus nužudė. Dabar turime atsigauti rungtynėms dėl trečios vietos ir jas laimėti“, – po rungtynių kalbėjo Kroatijos futbolo legenda.

Vis dėlto, nepaisant L.Modričiaus kritikos D.Orsato pasirodymui, jis palinkėjo L.Messi sėkmės finale.

„Sveikinu ir linkiu L.Messi sėkmės finale. Jis žaidžia nuostabų turnyrą ir demonstruoja savo genialumą bei kokybę“, – sakė L.Modričius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.