Prancūzijos rinktinėje situacija prieš pasaulio čempionato finalą taisosi

Prancūzijos futbolo rinktinės sirgaliai gali lengviau atsikvėpti – šeštadienio treniruotėje prieš pasaulio čempionato finalą dalyvavo 24 žaidėjai.

 Didier Deschamps'as.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Didier Deschamps'as.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Didier Deschamps'as.<br> SIPA/Scanpix nuotr.
 Didier Deschamps'as.<br> SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 18, 2022, 8:07 AM, atnaujinta Dec 18, 2022, 8:29 AM

Tai reiškia, kad finale treneris Didier Deschamps'as greičiausiai galės pasinaudoti traumomis besiskundžiančiais Theo Hernandezu ir Aurelienu Tchouameni.

Taip pat turėjo pasveikti ir grupė gripu užsikrėtusių žaidėjų.

Pusfinalyje Prancūzija 2:0 nugalėjo Maroką ir pateko į pasaulio čempionato finalą, tad D.Deschamps'o vadovaujama komanda turės puikią galimybę apginti titulą.

Užduotis nebus lengva, nes jos varžovė bus Argentina, kuri pusfinalyje įveikė Kroatiją (3:0).

Penktadienį žiniasklaida pranešė apie problemas Prancūzijos rinktinėje prieš svarbiausias pasaulio čempionato rungtynes, bet blogiausios prognozės nepasitvirtino.

Pasak „The Athletic“, šeštadienio treniruotėje dalyvavo traumas turėję Theo Hernandezas ir Aurelienas Tchouameni, taip pat penkių gripu užsikrėtusių žaidėjų grupė: Adrienas Rabiot, Dayot Upamecano, Kinsgley Comanas, Ibrahima Konate ir Raphaelis Varane'as.

Todėl sekmadienį Prancūzijos rinktinės treneris iš 26 registruotų žaidėjų negalės leisti į aikštę tik neatvykusio ir vėliau nekviesto Karimo Benzema ir Luco Hernandezo, kuriam akistatoje su Australija (4:1) plyšo kelio kryžminius raiščiai ir greičiausiai praleis likusią sezono dalį.

Dėl viruso Adrienas Rabiot ir Dayot Upamecano nežaidė pusfinalyje su Maroku.

„Dohoje temperatūra šiek tiek nukrito, bet oro kondicionieriai vis dar veikia. Turėjome keletą į gripą panašių simptomų atvejų“, – sakė D.Deschamps'as.

„Stengsimės sunkiai dirbti, kad laimėtume finalą. Dabar turime galvoti tik apie tai. Esu pavargęs, bet smagu laimėti pasaulio čempionato pusfinalį. Dabar turime pailsėti. Lionelis Messi mūsų negąsdina. Argentina yra nuostabi komanda, bet turime kelias dienas pasiruošti“, – „Rai Sport“ sakė 25-erių Theo Hernandezas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.