Oficialu: J. Felixas nuomos pagrindais jungiasi prie „Chelsea“

Portugalijos futbolo žvaigždė ir Madrido „Atletico“ puolėjas Joao Felixas nuomos pagrindais jungiasi prie Londono „Chelsea“ ekipos.

 J. Felixas<br> Chelsea klubo nuotr.
 J. Felixas<br> Chelsea klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2023, 3:22 PM

Madride rungtyniaujančio futbolininko itin norėjo „Manchester United“ ir Londono „Arsenal“ klubai, tačiau lenktynės dėl jo parašo laimėjo „aristokratai“.

Anglijos klubas už žaidėjo nuomą iki sezono pabaigos „Atletico“ ekipai sumokės 10 mln. svarų sterlingų.

„Chelsea“ yra viena didžiausių komandų pasaulyje ir tikiuosi jai padėti pasiekti užsibrėžtus tikslus, todėl labai džiaugiuosi būdamas čia ir galėdamas žaisti „Stamford Bridge“ stadione“, – pristatydamas klubo sirgaliams kalbėjo portugalas.

„Chelsea“ susitarime su „Atletico“ nėra išpirkos galimybės, o tai reiškia, kad J.Felixas vasarą grįš į Ispanijos sostinės klubą.

„La Liga“ milžinai vis dar nenori skirtis su 23 metų futbolininku, kai į jį investavo 126 mln. eurų 2019 metų vasarą. „Atletico“ paskelbė oficialų pareiškimą, patvirtinantį, kad J.Felixas yra susietas su klubu iki 2027 m.

Futbolo ekspertai atkreipia dėmesį, jog J.Felixas „Atletico“ komandoje nesugeba įsipaišyti į trenerio Diego Simeone’s taktines schemas, tačiau portugalui gali nusimatyti šviesesnė ateitis Ispanijoje, kadangi spaudoje pasirodė pranešimai, jog D.Simeone po sezono ketina palikti „Atletico“ komandą.

Šį sezoną 23-ejų futbolininkas per 20 rungtynių „Atletico“ klube pelnė 5 įvarčius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?