J. Felixo debiutas „Chelsea“ komandoje pažymėtas pralaimėjimu ir raudona kortele

Portugalijos futbolo žvaigždės Joao Felixo debiutas Anglijos „Premier“ lygoje gerokai nenusisėke. Londono „Chelsea“ klube žaidžiantis puolėjas pirmose rungtynėse buvo išvarytas iš aikštes, o jo komanda 1:2 išvykoje nusileido Londono „Fulham“ ekipai.

 Grubiai prasižengęs J. Felixas buvo išvarytas debiutinėse rungtynėse<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Grubiai prasižengęs J. Felixas buvo išvarytas debiutinėse rungtynėse<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 13, 2023, 7:16 AM, atnaujinta Jan 13, 2023, 10:18 AM

Pirmasis įvartis į svečių vartus krito 25-ąją minutę. Buvęs „Chelsea“ futbolininkas Willianas baudos aikštelėje suklaidino vieną varžovą ir atliko smūgį į vartus. Skriedamas kamuolys atsitrenkė į Trevohą Chalobahą ir pakeitęs kryptį įkrito į vartus.

Antrąją antrojo kėlinio minutę „aristokratams“ pavyko išlyginti rezultatą. Po Masono Mounto atlikto baudos smūgio kamuolys atsimušė į vartų konstrukciją, tačiau atšoko tiesiai prieš Kalidou Koulibaly ir gynėjas smūgiu iš kelių metrų rezultatą išlygino.

Po pelnyto įvarčio „Chelsea“ perėmė iniciatyvą, tačiau tuomet pasireiškė naujokas J.Felixas. Savo aikštės pusėje į dvikovą dėl kamuolio pavėlavęs 23-ejų puolėjas su iškeltomis kojomis įčiuožė į varžovą, ką rungtynių teisėjas nedvejodamas įvertino kaip veiksmą, vertą raudonos kortelės.

Kiekybinį pranašumą įgavę šeimininkai pradėjo vis drąsiau atakuoti ir 73-ąją minutę po Andreaso Pereiros perdavimo į baudos aikštelę Carlosas Vinicius smūgiuodamas su galva pelnė pergalingą įvartį.

„Chelsea“ futbolininkai patyrė antrąjį pralaimėjimą iš eilės ir po 18 rungtynių turėdami 25 taškus užima 10-ąją vietą čempionate. „Fulham“ sužaidė rungtynėmis daugiau ir turėdami 31 tašką rikiuojasi 6-oje pozicijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.