K. Mbappe regi kitą PSG veidą Miunchene: „Matėme, kad galime pridaryti varžovams problemų“

Antradienį sugrįžo intriguojančios UEFA Čempionų lygos kovos. Futbolo sirgalių akis prikaustė Paryžiuje vykusi aštuntfinalio dvikova tarp vietos „Saint-Germain“ (PSG) ir Miuncheno „Bayern“ ekipų.

Neymaras ir K.Mbappe.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Neymaras ir K.Mbappe.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-02-15 08:25

Akistata baigėsi svečių pergale 1:0.

Slogiai mačą pradėjusi PSG atkuto tik antroje rungtynių pusėje, kai praleido priešininkų įvartį. Svariai prie gyvesnio aikštės šeimininkų žaidimo prisidėjo ir nuo suolo pakilęs Kylianas Mbappe.

24-erių prancūzas vis dar jaučia traumos padarinius ir po pralaimėtos akistatos pridūrė, kad jo pasirodymas aikštėje nebuvo planuotas.

„Neturime pamiršti, kas nutiko rungtynių pabaigoje. Pralaimėjome, bet matėme, kad galime pridaryti priešininkams problemų. Antrose rungtynėse turėsime kontroliuoti žaidimą ir žengti į kitą etapą.

Pati situacija buvo nenuspėjama, nes mano išėjimas nebuvo planuotas, bet aš labai norėjau padėti komandos draugams. Dėl šios dvikovos dirbome dieną ir naktį.

Prieš atsakomąją dvikovą turime būti sveiki, gerai pavalgę ir išsimiegoję. Kai esame visa jėga, pradedame žaisti atakuojantį futbolą, o tada varžovas jaučiasi nejaukiai.

Manau, kad galime sugrįžti“, – „Canal+“ teigė PSG komandos lyderis.

Antrojo kėlinio pabaigoje prancūzas buvo pasižymėjęs išlyginamuoju įvarčiu, tačiau po VAR peržiūros taiklus smūgis nebuvo įskaitytas dėl pažeistos nuošalės taisyklės.

Atsakomoji PSG ir „Bayern“ akistata Miunchene vyks kovo 8-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.