Su „AC Milan“ žingsnį ketvirtfinalio link žengęs S. Pioli: „Tai buvo geriausios Čempionų lygos rungtynės karjeroje“

Pergalingai UEFA Čempionų lygos atkrintamųjų kovas pradėjo „AC Milan“ ekipa. Antradienį Italijos klubas namuose 1:0 (1:0) pranoko Londono „Tottenham Hotspur“ klubą.

S.Pioli džiaugėsi komandos pergale.<br>AP/Scanpix nuotr.
S.Pioli džiaugėsi komandos pergale.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 15, 2023, 9:16 AM

Mačo pradžioje pasižymėję aikštės šeimininkai turėjo nemažai progų padvigubinti rezultatą, tačiau skaičiai švieslentėje nepasikeitė iki rungtynių pabaigos ir į atsakomąjį mūšį Milano ekipa atsiveš vieno įvarčio pranašumą.

„Tai buvo sunkios rungtynės, nes kovojome su stipriu varžovu, bet žaidėme gerai. Buvome atsargūs ir sėkmingai įgyvendinome tai, kam buvome pasiruošę. Apmaudu, kad neįmušėme antrojo įvarčio.

Suprantame, kad „Tottenham“ yra stiprus varžovas ir tai buvo tik pirmosios rungtynės iš dviejų. Antrosios bus dar svarbesnės.

Ši akistata pridėjo pasitikėjimo savimi. Buvo ir sunkesnių mėnesių, bet mes visada išlikome vieningi, esu įsitikinęs, kad mes ateityje žaisime tikrąjį savo futbolą.

Visada tikėjau vaikinais. Manau, kad tai buvo geriausios Čempionų lygos rungtynės mano karjeroje“, – po pergalės džiaugėsi „AC Milan“ treneris Stefano Pioli.

Atsakomoji „AC Milan“ ir „Tottenham Hotspur“ komandų akistata Anglijoje vyks kovo 8-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.