„Liverpool“ išvykoje susitvarkė su „Newcastle United“ ekipa

„Liverpool“ futbolininkai ir toliau kyla Anglijos „Premier“ lygos turnyrinėje lentelėje. Jurgeno Kloppo auklėtiniai šeštadienį išvykoje 2:0 (2:0) nugalėjo „Newcastle United“ komandą.

 „Liverpool“ išvykoje susitvarkė su „Newcastle United“ ekipa<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 „Liverpool“ išvykoje susitvarkė su „Newcastle United“ ekipa<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 18, 2023, 9:31 PM

Svečiai pirmąjį įvartį pelnė 10-ąją minutę, kuomet po puikaus Trento Alexanderio-Arnoldo perdavimo iš aikštės vidurio Darwinas Nunezas sugebėjo nukreipti kamuolį į vartus.

Jau po 8 minučių puikiu perdavimu šeimininkų gynybą išardė Mohamedas Salah. Vienas prieš vartininką atsidūręs Cody Gakpo neklydo ir padvigubino „Liverpool“ persvarą.

Galiausiai 22-ąją minutę raudoną kortelę užsidirbo Niukaslo komandos vartininkas Nickas Pope’as. Mohamedas Salah buvo pasileidęs į greitą ataką, kurią vartininkas ir stabdė griebdamas kamuolį. Tiesa, tai jis darė palikęs baudos aikštelę.

„Newcastle United“ po 23 rungtynių turi 41 tašką ir užima 4-ąją vietą čempionate. „Liverpool“ futbolininkai su 35 taškais po 22 rungtynių rikiuojasi 8-oje pozicijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.