Be keitimų rungtyniavęs ir pergalės nepasiekęs J. Guardiola: „Ko jūs tikėjotės?“

„Manchester City“ futbolininkai trečiadienį UEFA Čempionų lygoje sužaidė lygiosiomis 1:1 su „RB Leipzig“ klubu, o Pepas Guardiola į rungtynes sureagavo sarkastiškais komentarais.

 J. Guardiola<br> DPA/Scanpix nuotr.
 J. Guardiola<br> DPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2023, 7:59 AM

Riyado Mahrezo įvartis 27-ąją minutę leido svečiams iš Anglijos turėti minimalų pranašumą po pirmojo kėlinio.

Visgi, šeimininkai antrąjį kėlinį pasitiko kur kas gyvesni ir „miestiečių“ medžiojamas kroatas Joško Gvardiolas 70-ąją minutę rezultatą išlygino.

Keitimus rungtynių metu atsisakęs daryti P.Guardiola po mačo į žurnalistų klausimus ir vėl atsakinėjo sarkastiškai.

„Ko jūs tikėjotės? Ar mes žaidžiame draugiškas rungtynes? Kiek „Leipzig“ rungtynių matėte? Kai kurie žmonės tikisi, kad mes laimėsime 5:0, tačiau realybė ne tokia.

Tai čempionatas, kur daugelis stiprių komandų pasitraukia jau grupių etape. Tai sunku ir mes tai žinome. Tai ketvirtos rungtynės per 10 dienų ir visos jos išvykoje... Mes esame gera komanda ir darome daug gerų dalykų ir tai tęsime, tačiau kai kurie žmonės tikisi, kad mes laimėsime 4:0. Aš atsiprašau, mes to negalime padaryti“, – rungtynes komentavo P.Guardiola.

Tai ne pirmas kartas šiais metais, kuomet J.Guardiola karštai reaguoja į įvairias situacijas. Sausio mėnesį ispanas pareiškė, kad po daugybės prastų rezultatų jam „nerūpi“ rezultatai lygoje, o vėliau kritikavo savo sirgaliuspo pergalės prieš „Tottenham“.

Šį mėnesį jis sukritikavo varginančias keliones į Londoną – palygindamas jas su šiaurės Europa. O galiausiai pašiepė Steveną Gerrardą dėl jo liūdnai pagarsėjusio paslydimo, dėl kurio „Liverpool“ 2014 m. pasitraukė iš kovos dėl titulo. Tiesa, po šio pasisakymo treneris kiek vėliau atsiprašė Anglijos futbolo legendos.

Trečiadienio rungtynėse J.Guardiola neatliko nei vieno keitimo, todėl „Manchester City“ tapo pirmąja komanda, kuri Čempionų lygoje rungtyniavo be keitimų nuo 2018 metų. Tuomet „Manchester United“ klubas rungtynėse prieš Turino „Juventus“ vertėsi tik startinės sudėties žaidėjais.

Atsakomąsias rungtynes „miestiečiai“ su „Leipzig“ žais kovo 14 dieną Mančesteryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.