Žvaigždyno galvos krito Miunchene: PSG žygis Čempionų lygoje – baigtas Kartu su „Bayern“ į ketvirtfinalį žengė ir „AC Milan“

Trečiadienį savo žygį UEFA Čempionų lygoje užbaigė žvaigždžių perpildyta Paryžiaus „Saint-Germain“ (PSG) ekipa. Šiemet, kaip ir praėjusiame sezone, Prancūzijos futbolo milžinas savo tarptautinį žygį baigė itin anksti – dar aštuntfinalio etape.

L.Messi ir PSG baigė žygį Čempionų lygoje.<br>AP/Scanpix nuotr.
L.Messi ir PSG baigė žygį Čempionų lygoje.<br>AP/Scanpix nuotr.
L. Messi.<br>Imago/Scanpix nuotr.
L. Messi.<br>Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 8, 2023, 9:58 PM, atnaujinta Mar 9, 2023, 12:11 AM

Šį kartą PSG iš Čempionų lygos išprašė Miuncheno „Bayern“ ekipa, kuri namuose 2:0 (0:0) pranoko kur kas turtingesnį klubą. Vokietijos čempionai priešininkus nugalėjo bendru dviejų rungtynių rezultatu 3:0.

Pirmąjį atsakomosios akistatos įvartį 61-ąją min. įmušė varžovo gynybos klaida pasinaudojęs Ericas Maximas Choupo-Motingas. Dar vieną vinį 90-ąją min. įkalė Serge'as Gnabry.

Šiose rungtynėse PSG vertėsi be Neymaro, kurio sezoną kiek anksčiau sustabdė trauma.

Į kitą etapą žengusi „Bayern“ prisijungė prie Londono „Chelsea“ ir Lisabonos „Benfica“ ekipų, kurios bilietus į Čempionų lygos ketvirtfinalį iškovojo antradienį.

Kiek vėliau prie šią kompaniją papildė ir „AC Milan“.

Vėlyvą trečiadienio vakarą Italijos klubas Londone sužaidė lygiosiomis 0:0 su vietos „Tottenham Hotspur“ ir laimėję dvikovą bendru dviejų rungtynių rezultatu 1:0 taip pat žengė į turnyro stipriausiųjų aštuonetą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.