Pergalę išplėšęs P. Golubickas: „Turėsime laiko pagerinti žaidimą“

Po dramatiškos pergalės įtemptame sostinės derbyje „Žalgirio“ treneris Vladimiras Čeburinas ir saugas Paulius Golubickas savikritiškai vertino komandos žaidimą.

 P. Golubickas<br>V.Skaraičio nuotr.
 P. Golubickas<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

fkzalgiris.lt

Mar 20, 2023, 5:11 PM

Žalgiriečiams ilgą laiką nesisekė pralaužti „Riterių“ gynybos ir pavyko tik po įvarčio rungtynių pabaigoje – po P. Golubicko tikslaus smūgio iki pagrindinio laiko pabaigos likus porai minučių.

„Kaip ir tikėjomės prieš rungtynes, jos nebuvo lengvos. Pirmoje pusėje pavyko nemažai paspausti varžovus. Turėjome momentų ir galimybių realizuoti atakas. Tačiau nepelnėme įvarčio. Antroje pusėje turėjome mažiau progų nes ir varžovas sutankino gynybą. Gynėsi praktiškai visa komanda. Tik kontratakomis ir kamuolio išmušimu kūrėsi progas. Vienu metu praradome iniciatyvą ties aikštės viduriu. Klaidas išanalizuosime, darysime išvadas ir judėsime toliau“, – vertino V.Čeburinas.

„Sunkios rungtynės, sunkiai sekėsi tas progas kurti. Reikia tempo, daugiau užtikrintumo. Buvo ir iš mano pusės paskutinių perdavimų stygius, smūgiu iš toli nebuvo daug, nes varžovai susispaudę. Norėtųsi daugiau atlikti smūgiu iš toli. Džiaugiamės, kad laimėjome tuos tris taškus ir į rinktinių pertrauką išeiname su geresne nuotaika. Rungtynės nebuvo lengvos, bet turėsime laiko pagerinti žaidimą. Aistruoliai labai stipriai palaiko ir tuo džiaugiamės. Sezono startas nėra toks, kokio norėtume. Bet tikiuosi ir toliau palaikys mus. Palaikymas labai svarbus“, – kalbėjo P.Golubickas.

Kitas rungtynes „Žalgiris“ žais balandžio 1 d. namuose prieš „Sūduvą“. Tikslus rungtynių laikas bus patvirtintas vėliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.