„Chelsea“ nutarė į trenerio postą dviem mėnesiams susigrąžinti Franką Lampardą

Londono „Chelsea“ klubas samdosi naują-seną trenerį. Jau ketvirtadienį komandos treniruotes vesti pradės praeityje garsus šios ekipos futbolininkas Frankas Lampardas, kuris ekipai vadovavo 2019–2021 metais.

Frankas Lampardas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Frankas Lampardas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Frankas Lampardas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Frankas Lampardas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Frankas Lampardas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Frankas Lampardas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 6, 2023, 12:31 PM

Futbolo žurnalistas Fabrizio Romano paskelbė, kad 44 metų F.Lampardas su „mėlynaisiais“ dirbs tik artimiausius du mėnesius tol, kol „Chelsea“ ieškos ilgalaikio stratego.

„Chelsea“ praėjusią savaitę iš vyriausiojo trenerio pareigų atleido Grahamą Potterį, su kuriuo buvo pasirašytas trejų metų kontraktas. Klubo vadovybę nuvylė komandos užimama vieta Anglijos pirmenybėse ir pralaimėtas mačas Birmingamo „Aston Villa“ ekipai 0:2.

Po sezono „Chelsea“ vairą galimai perims Julianas Nagelsmannas arba jau dabar į šį postą peršamas Luisas Enrique.

F.Lampardas vadovavo „Chelsea“ komandai nuo 2019 iki 2021 metų ir atleistas buvo ne tik pablogėjusių rezultatų, tačiau ir netikusio ekipos mikroklimato. Tuomet jį pakeitė Thomasas Tuchelis.

F. Lampardas sieks atstatysi savo reputaciją po ne itin sėkmingo vadovavimo kitai anglų ekipai „Everton“. Kalbama, kad jis pats sau yra išsikėlęs norą laimėti Čempionų lygą. Tad sėkmė jam leistų sugrįžti į strategų elitą.

Nemažai kalbama, kad F.Lampardo pasikvietimas ne tik sugrąžins komandos sirgalių palaikymą – buvęs žaidėjqs yra labai mėgstamas aistruolių, bet ir leis vadovybei itin kruopščiai išnagrinėti kandidatų savybes, nes greiti sprendimai dėl trenerių tik vis labiau žlugdo komandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.