K. Mbappe supyko dėl komandos patalpinto vaizdo įrašo: „PSG nėra Kyliano „Saint-Germain“

Paryžiaus „Saint-Germain“ ir Prancūzijos futbolo rinktinės žvaigždė Kylianas Mbappe išreiškė didelį nepasitenkinimą klubo patalpintu vaizdo įrašu.

 K.Mbappe<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 K.Mbappe<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 6, 2023, 7:17 PM

K.Mbappe socialiniame tinkle „Instagram“ išreiškė nepasitenkinimą PSG 2023–2024 m. sezono bilietų pardavimo reklamine kampanija, nes medžiagoje beveik visas dėmesys buvo skiriamas jam – joje nebuvo nei Lionelio Messi ar Neymaro.

„Dalyvavau filmavimuose dėl klubo 2023–24 m. sezono pakartotinių abonementų pardavimo kampanijos. Niekada nebuvau informuotas dėl interviu turinio. Tai atrodė kaip eilinis interviu per klubo rinkodaros dieną.

Nesutinku su paleistu vaizdo įrašu. Štai kodėl aš kovoju už savo teisę į individualų įvaizdį. PSG yra didelis klubas ir didelė šeima, bet tai nėra Kyliano „Saint-Germain“, – situaciją aiškino prancūzas.

PSG nusprendė nestoti skersai K.Mbappe kelio ir pašalino vaizdo įrašą iš savo socialinių tinklų.

24-erių prancūzas yra tapęs pagrindiniu PSG ekipos veidu, o tiek L.Messi, tiek Neymaras yra siejamas su išvykimu iš komandos po sezono.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.