„Manchester United“ namuose susitvarkė su „Everton“ futbolininkais

„Manchester United“ futbolininkai šeštadienį namų Anglijos „Premier“ lygos rungtynėse 2:0 (1:0) įveikė Liverpulio „Everton“ komandą.

 „Manchester United“ namuose susitvarkė su „Everton“ futbolininkais<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 „Manchester United“ namuose susitvarkė su „Everton“ futbolininkais<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-04-08 16:24

Mančesterio klubas į priekį išsiveržė 36-ąją minutę. Jadonas Sancho pastebėjo baudos aikštelėje įkertantį Scottą Mctominay’ų ir atliko pastarajam puikų perdavimą. Škotas atsidūręs prieš vartus iš kelių metrų pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

Antrasis įvartis į svečių vartus krito 71-ąją minutę. „Everton“ kapitonas Seamusas Colemanas gynyboje nesugebėjo susistabdyti kamuolio ir pro jį prabėgęs Marcusas Rashfordas atliko perdavimą Anthony Martialiui, kuris be didesnių problemų pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

Mančesterio futbolininkai per rungtynes atliko net 10 smūgių į vartų plotą, kai tuo tarpu „Everton“ tik kartą smūgiavo į vartų stačiakampį.

„Raudonieji velniai“ po 29 rungtynių savo sąskaitoje turi 56 taškus ir užima 3-ąją poziciją. „Everton“ sužaidė 30 mačų ir su 27 taškais rikiuojasi 16-oje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.