Kovoje be trenerių „Tottenham“ pranoko „Brighton“ futbolininkus

Anglijos „Premier“ lygoje šeštadienį Londono „Tottenham“ iškovojo sunkią pergalę, o Franko Lampardo sugrįžimas į Londono „Chelsea“ buvo paženklintas pralaimėjimu

 Kovoje be trenerių „Tottenham“ pranoko „Brighton“ futbolininkus<br>Reuters/Scanpix nuotr. 
 Kovoje be trenerių „Tottenham“ pranoko „Brighton“ futbolininkus<br>Reuters/Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-04-08 19:04, atnaujinta 2023-04-08 19:11

„Tottenham“ futbolininkai namuose 2:1 (1:1) palaužė „Brighton“ ekipą.

„Tottenham“ į priekį išsiveržė 10-ąją rungtynių minutę. Heung-Min Son baudos aikštelės prieigose suklaidino varžovą ir pasimetęs kamuolį į šoną šį paleido į dešinįjį viršutinį vartų kampą.

Svečiai rezultatą išlygino 34-ąją minutę. Po Solomono Marcho pakelto kampinio Lewisas Dunkas smūgiu su galva kamuolį pasiuntė į vartų tinklą.

58-ąją minutę vieni kitiems į atlapus puolė „Tottenham“ ir „Brighton“ trenerių štabai. Rungtynėms teisėjavęs Stuartas Atwellas nusprendė abiejų ekipų vyriausiesiems treneriams italams Cristianui Stellini („Tottenham“) ir Roberto De Zerbi („Brighton“) parodyti raudonas korteles.

Tiesa, sprendimas parodyti kortelę C.Stellini nustebino visus, kadangi Londono komandos strategas konfliktą nuo pat pradžių ignoravo ir į jį nesivėlė.

Komandoms likus be trenerių sėkmė lydėjo šeimininkus. 79-ąją minutę Pierre’as Emile’as Hojbjergas pastebėjo į baudos aikštelę nedengiama bėgantį Harry Kane’ą. Danas atliko puikų perdavimą ir „Tottenham“ lyderis galingu smūgiu padovanojo pergalę šeimininkams.

F.Lampardas vėl tapo laikinuoju „Chelsea“ treneriu, tačiau jo sugrįžimas nebuvo linksmas. Anglo treniruojamas klubas išvykoje 0:1 (0:1) nusileido „Wolverhampton“ komandai.

31-ąją minutę Matheus Nunesas stovėdamas baudos aikštelės dešiniajame kampe sulaukė atskriejančio aukšto kamuolio. Portugalas leido kamuoliui nusileisti ant žemės ir vienu lietimu atliko smūgį į tolimąjį vartų kampą, o „Chelsea“ vartininkui kamuolys buvo nepasiekiamas.

Kiti rezultatai:

„Aston Villa“ – „Nottingham Forest“ 2:0 (0:0),

„Brentford“ – „Newcastle United“ 1:2 (1:0),

„Fulham“ – Londono „West Ham United“ 0:1 (0:1),

„Leicester City“ – „Bournemouth“ 0:1 (0:1).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.