Neįtikėtina istorija: L. Messi pasikvietė į namus gerbėją, kuris žaidėjo pralaukė 10 valandų

„Paris Saint-Germain“ futbolo klubo žvaigždė Lionelis Messi įrodė, kad gali nusileisti ant žemės ir nuoširdžiai padėkoti savo ištikimiausiems gerbėjams. Argentinietis vieną aistruolį net pasikvietė į namus ir paliko jam ant rankos autografą.

 L.Messi ir J.Polcanas.<br> Instagram nuotr.
 L.Messi ir J.Polcanas.<br> Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2023, 10:40 PM

Šią neįtikėtiną istoriją atskleidė leidinys „Infobae“.

Italijos salės futbolo klube rungtyniaujantis Juanas Polcanas suplanavo dviejų dienų kelionę į Paryžių, kad pamatytų PSG puolėją.

„Viską sužinojau dar prieš išvykdamas į kelionę. Daugelis manęs klausė jo adreso, bet iš pagarbos neketinu jo duoti. Ieškojau internete, bet nieko neradau.

Man pavyko jį gauti iš kirpėjo, kuri gyvena Paryžiuje ir buvo atvykęs aplankyti L.Messi. Tikslaus adreso jis taip pat nesakė, bet apytiksliai pasakė, kur yra jo namai.

Atvykau į tą rajoną 8 val. ryto ir man prireikė maždaug 45 minučių, kol radau tinkamą namą“, – pasakojo J.Polcanas.

Pasak vyro, jis kelias valandas laukė netoli L.Messi namų.

„Laukiau, nes labai norėjau su juo susitikti. Ryte hostelyje, kuriame buvau apsistojęs, per pusryčius išgėriau tik kapučino ir iki 21 valandos daugiau nieko nevalgiau.

Žmonės ėjo pro šalį, žiūrėjo į mane ir kažką įtarė, kai pamatė L.Messi marškinėlius.

Sėdėjau ir laukiau, o apie 9 ryto pamačiau, kad jis išvažiavo į treniruotę. Iš pradžių buvau vienas, bet apie vidurdienį atėjo kitas vaikinas, kuris norėjo L.Messi padovanoti paveikslą.

Kai Leo grįžo apie 13 val., net negalėjau prisiartinti, bet esu tikras, kad jis mane pamatė. Toliau laukiau, o apie 15.30 val. Antonela (Lionelio Messi žmona) išėjo iš namų ir, atidariusi automobilio langą, draugiškai pasikalbėjo su mumis ir pasakė, kad važiuos pasiimti vaikų.

Po trijų valandų ji vėl pasirodė, bet niekaip nereagavo.

Tą akimirką maniau, kad nėra šansų. Jau ruošiausi išeiti, nes apsauginis man pasakė, kad ketina iškviesti policiją. Bet aš negalėjau pasiduoti, nes atvykau į Paryžių susitikti su Lioneliu.

Staiga pasirodė Antonela ir pasakė: „Užeikite, užeikite“. Tai mane labiausiai sužavėjo: ji mums atvėrė duris. Mus galėjo pasiųsti toli, bet vis tiek mus įleido į namus.

Pirmas dalykas, kurį pamačiau, buvo L.Messi, stovintis priešais mane su šortais ir šlepetėmis. Jis mus pasveikino – tai buvo nuostabi akimirka.

Pasakiau jam, kad esu jo gerbėjas, nusifotografavome ir jis pasirašė ant futsalo klubo, kuriame žaidžiu, marškinėlių.

Jis mane apkabino ir pasirašė ant mano rankos. Jaudinausi, ranka drebėjo kaip niekad, bet Lionelis mane nuramino.

Iškart nuėjau pasidaryti tatuiruotės ant autografo. Vaikinas, su kuriuo atvykome, buvo tatuiruočių meistras ir jis man padėjo tai padaryti.

Mano futsalo klubas davė man laisvą savaitgalį susitikti su L.Messi su sąlyga, kad jei man pavyks, jis pasirašytų ant marškinėlių.

Noriu padėkoti Leo, bet ne už pasaulio čempionatą, o už tai, kad vaikystėje mane pradžiugino. Tu visada mane įkvėpei, privertei nusišypsoti kiekvienose rungtynėse.

Nenoriu būti žinomas ar panašiai. Tiesiog noriu, kad žmonės žinotų, koks jis paprastas ir nuolankus“, – pasakojo J.Polcanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.