A lygos lyderis „Panevėžys“ barstė taškus namuose

„Optibet A lygos“ 8-ojo turo šeštadienio rungtynės prasidėjo Panevėžyje, kur įvarčių pelnyti nė vienai komandai nepavyko.

Panevėžio klubas sužaidė lygiosiomis.<br>fkpanevezys.lt
Panevėžio klubas sužaidė lygiosiomis.<br>fkpanevezys.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 15, 2023, 3:14 PM

Šiame sezone be pralaimėjimų žygiuojantiems panevėžiečiams namų aikštėje nepavyko įveikti Alytaus DFK „Dainava“ ir komandos išsiskyrė taikiai – 0:0.

Pirmasis smūgis į vartų plotą buvo atliktas ukrainiečio Artiomo Radčenkos, visgi Vytautas Černiauskas gelbėjo aikštės šeimininkų vartus. 17-ąją minutę po svečių iš Alytaus kelto kampinio Peteris Ademo laimėjo oro dvikovą ir smūgiavo galva, tačiau netaikliai.

70-ąją minutę panevėžiečiai turėjo puikią progą išsiveržti į priekį – po keitimo išėjęs Noelis Mbo iš arti smūgiavo į vartus, o svečių vartų sargas Vincentas Šarkauskas demonstravo savo meistriškumą.

80-ąją ir 81-ąją minutę panevežiečiai drebino alytiškių vartų konstrukcijas – link vartų smūgiavo A. Smithas ir J. Sarpongas, tačiau abu smūgiai atsimušė į virpstą ir skersinį.

Pakeisti rungtynių baigtį auksinę progą turėjo gynėjas Seydina Keita – iš kelių metrų atliktas smūgis buvo netikslus ir kamuolys vartų tinkle neatsidūrė.

Po aštunto turo 20 taškų turintis „Panevėžys“ ir toliau lieka pirmoje lentelės vietoje, o „Dainava“ su 10 taškų rikiuojasi penktoje pozicijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.