„Arsenal“ iššvaistė dviejų įvarčių pranašumą prieš „West Ham United“

Anglijos „Premier“ lygoje pirmaujantys Londono „Arsenal“ futbolininkai išvykoje sužaidė lygiosiomis 2:2 (2:1) su Londono „West Ham United“ ekipa.“

 „Arsenal“ iššvaistė dviejų įvarčių pranašumą prieš „West Ham United“<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 „Arsenal“ iššvaistė dviejų įvarčių pranašumą prieš „West Ham United“<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-04-16 18:02

„Arsenal“ į priekį išsiveržė jau 7-ąją rungtynių minutę. Po nuostabios komandinės atakos ir daugybės perdavimų kamuolys atsidūrė pas Gabrielį Jesusą ir brazilas būdamas prie pat vartų pelnė savo 9-ąjį šio sezono „Premier“ lygos įvartį.

Vos po 3-jų minučių svečiai siuntė dar vieną kamuolį į vartų tinklą. Po Gabrielio Martinelli perdavimo į baudos aikštelę Martinas Odegaardas liko neprižiūrėtas varžovų ir pelnė įvartį.

Rezultatą šeimininkai sušvelnino 33-ąją minutę, kuomet po „Arsenal“ pražangos teisėjas paskyrė 11 metrų baudinį, o jį sėkmingai realizavo Saidas Benrahma.

51-ąją minutę teisėjas skyrė dar vieną baudinį, tačiau šįkart į „West Ham United“ vartus. Tačiau smūgį stojęs atlikti Bukayo Saka šovė pro šalį.

Neįmuši tu, įmuša tau. Šią taisyklė skaudžiai prisiminė „Arsenal“ ekipa. Jau 55-ąją minutę Thilo Kehrer aukštu perdavimu perkėlė visus svečių gynėjus, o Jarrodas Bowenas vienu lietimu kamuolį pasiuntė į vartus.

„Arsenal“ savo sąskaitoje turi 74 taškus po 31 rungtynių ir užima 1-ąją vietą. Antroje vietoje esantis „Manchester City“ turi 4 taškais mažiau, tačiau „Miestiečiai“ yra sužaidę rungtynėmis mažiau. „West Ham United“ per 30 rungtynių iškovojo 31 tašką ir užima 15-ąją vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?