„Premier“ lygoje „Liverpool“ iškovojo triuškinančią pergalę

Pirmadienį Anglijos „Premier“ lygoje „Liverpool“ iškovojo įspūdingą pergalę. Jurgeno Kloppo auklėtiniai išvykoje 6:1 (2:0) įveikė „Leeds United“ komandą.

 „Premier“ lygoje „Liverpool“ iškovojo triuškinančią pergalę<br> AP/Scanpix nuotr.
 „Premier“ lygoje „Liverpool“ iškovojo triuškinančią pergalę<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2023, 11:52 PM

„Liverpool“ į priekį išsiveržė 35-ąją minutę. Po Trento Alexanderio-Arnoldo perdavimo Cody Gakpo pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

Antrasis įvartis į šeimininkų vartus krito jau po 4 minučių. Diogo Jota perėmęs kamuolį pasileido į kontrataką, kurios smaigalyje surado Mohamedą Salah. Egiptietis lemiamu metu neklydo ir pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

47-ąją minutę šalia savo vartų grubiai suklydo Ibrahima Konate ir kamuolį perėmęs Luisas Sinisterra sušvelnino atsilikimą.

52-ąją minutę Curtis Jonesas atliko nuostabų perdavimą D.Jotai ir portugalas atsiduręs vienas prieš vartininką galiausiai pelnė savo pirmąjį sezono įvartį bei grąžino „Liverpool“ komandai dviejų įvarčių persvarą.

64-ąją minutę greitos atakos metu „Liverpool“ pelnė dar vieną įvartį. Po C.Gakpo perdavimo kamuolį į vartų tinklą pasiuntė M.Salah.

73-ąją dar vieną įvartį pelnė D.Jota. Po Jordano Hendersono perdavimo portugalas galingu smūgiu iš baudos aikštelės prieigų pasiuntė kamuolį į vartus.

Paskutinį tašką rungtynėse 90-ąją minutę padėjo po keitimo aikštėje pasirodęs Darwinas Nunezas. Urugvajietis sulaukė puikaus T.Alexanderio-Arnoldo perdavimo ir atsidūręs vienas prieš vartininką pasiuntė kamuolį į apatinį vartų kampą.

„Liverpool“ turėdami 47 taškus po 30 turų užima 8-ąją vietą. „Leeds United“ su 29 taškais po 31 rungtynių rikiuojasi 16-oje pozicijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.