B. Konate prieš rungtynes su „Banga“: „Turime užtvirtinti gerą formą“

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai gegužės 28 dieną Dariaus ir Girėno stadione sužais jau 15-ojo „Optibet A lygos“ turo rungtynes su Gargždų „Banga“.

B. Konate<br>zalgiris.lt nuotr.
B. Konate<br>zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

May 28, 2023, 12:24 PM

Pirmame rate Gargžduose vykusiose rungtynėse kauniečiai laimėjo rezultatu 2:0, tada du įvarčius pelnė Florianas Davidas, o puikiu rezultatyviu perdavimu pasižymėjo Brahimas Konate.

„Banga“ su 13 taškų šiuo metu žengia aštuntoje vietoje ir į Kauną atvyksta po pergalės LFF taurės aštuntfinalyje, kuriame 4:1 įveikė „Marijampolė City“ komandą.

Žalgiriečiai savo ruožtu rungtynes pasitinka taip pat laimėję LFF taurės aštuntfinalyje – jame 3:0 buvo įveiktas praėjusių metų taurės laimėtojas Vilniaus „Žalgiris“.

Apie pergalę taurės rungtynėse, adaptaciją Kaune ir laukiančią sekmadienio dvikovą su „Banga“ oficialiai klubo svetainei pasakojo B.Konate.

„Tokios pergalės komandai automatiškai suteikia daugiau pasitikėjimo savimi, bet negalime atsipalaiduoti. Privalome rungtynės po rungtynių žiūrėti į priekį ir siekti pergalių kiekviename mače. Dvikovoje su „Žalgiriu“ sužaidėme labai solidžiai ir džiaugiamės, kad žengėme į kitą etapą“, – svarstė legionierius.

Tai buvo trečioji naujojo komandos vyr. trenerio Mariaus Stankevičiaus pergalė vadovaujant žaliai baltiems.

„Naujasis treneris į komandą atnešė savo patirtį, kurią jis išgyveno būdamas profesionaliu žaidėju ir visi jo patarimai yra geri, kadangi jo karjera buvo puiki“, – apie trenerį pasakojo prancūzas.

Nuo pat sezono pradžios startinėje komandos sudėtyje įsitvirtinęs 27-erių futbolininkas „Optibet A lygoje“ yra pelnęs du įvarčius ir atlikęs tiek pat rezultatyvių perdavimų.

„Mano adaptacija Kaune buvo tikrai labai greita, visa klubo aplinka leidžia jaustis puikiai. Lietuvoje yra tikrai geras futbolo lygis, o sezono pradžia mums tą puikiai parodė. Tai nebuvo toks startas, kurio visi tikėjomės, bet atvyko daug naujų žaidėjų, tarp jų ir aš, todėl reikėjo laiko įsivažiuoti. Vis dar neparodome savo tikrojo potencialo, tad tikiuosi, kad tas prastas periodas yra baigtas ir užsikabinsime už šios pergalingos serijos“, – teigė B.Konate.

„Kauno Žalgirio“ ir Gargždų „Bangos“ dvikova Dariaus ir Girėno stadione prasidės 16 valandą. Bilietais iš anksto pasirūpinti galima oficialioje „Kauno Žalgirio“ bilietų prekybos sistemoje paspaudus čia arba „Žalgirio“ arenos kasose.

„Tai bus svarbi dvikova, kurioje turime užtvirtinti savo gerą formą. Tikiuosi, kad sužaisime taip pat solidžiai ir galėsime mūsų gerbėjus pradžiuginti dar viena pergale“, – vylėsi komandos žaidėjas.

Likus valandai iki rungtynių pradžios bilietus bus galima įsigyti ir Dariaus ir Girėno stadiono kasose. Tiesa, atsiskaityti galima tik grynaisiais pinigais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.