M. Čepas – antrąkart geriausias A lygos mėnesio treneris

Prizininkų trejete įsitaisiusi FA „Šiauliai“ pademonstravo, kad geri rezultatai sezono starte nebuvo atsitiktinumas.

 Mindaugas Čepas<br> Tubuko nuotr.
 Mindaugas Čepas<br> Tubuko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2023, 11:25 AM

Vienas iš sėkmingų pasirodymų architektų – strategas Mindaugas Čepas – suskaičiavus žurnalistų ir tv3.lt portale surengtos apklausos sirgalių balsus, sulaukė geriausio gegužės mėnesio trenerio įvertinimo.

Trečią sezoną prie FA „Šiauliai“ vairo stovinčiam M. Čepui bus įteiktas lygos rėmėjo „Immunace“ prizas.

Gegužę šiauliečiai iškovojo tris pergales bei sykį sužaidė lygiosiomis. Saulės miesto komanda 2:0 įveikė Marijampolės „Sūduvą“ ir Alytaus DFK „Dainava“ bei 3:2 – Kauno rajono „Hegelmann“ ekipą. Po tašką FA „Šiauliai“ pasidalino susidūrime su „Panevėžiu“ – 0:0.

„Mes visose rungtynėse į aikštę einame kovoti tik dėl pergalės ir turime tik vieną tikslą. Pasiektos trys pergalės ir lygiosios su lygos lyderiais – irgi geras rezultatas, bet visa tai jau yra istorija ir dabar koncentruojamės į artėjančias rungtynes.

Stabiliai gerą rezultatą leido išlaikyti visos organizacijos darbas, komandos noras, sunkus darbas treniruotėse ir pasiaukojantis vyrų žaidimas rungtynių metu“, – pasakojo 44-erių vyr. treneris.

Kovo mėnesį geriausiu „Optibet A lygos“ treneriu buvo pripažintas „Panevėžiui“ vadovaujantis Gino Lettieri, balandį – M. Čepas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.