N. Petkevičius grįžta namo: pasirašė sutartį su Kauno klubu

Nauris Petkevičius grįžta į Kauno rajono „Hegelmann“.

Nauris Petkevičius.
Nauris Petkevičius.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 6, 2023, 2:44 PM, atnaujinta Jul 6, 2023, 10:28 PM

Po sėkmingo etapo Kauno rajono komandoje N.Petkevičiaus karjera pakrypo į Belgiją, kur jį pasikvietė „Charleroi“ klubas.

Visgi Belgijoje lietuviui užsikabinti nepavyko ir prieš šį sezoną futbolininkas buvo išnuomotas Vilniaus „Žalgirui“, kur futbolininkas taip pat tūnojo savo šešėlyje. Per 11 sužaistų rungtynių Vilniaus „Žalgiryje“ N.Petkevičiui pasižymėti nepavyko.

Trečiadienį Vilniaus „Žalgiris“ paskelbė, kad Belgijos klubas nutraukė sutartį su N.Petkevičiumi, kas lėmė, jog nutraukiama futbolininko nuomos sutartis su Vilniaus klubu.

„Grįžtu į „Hegelmann“ klubą turėdamas daug motyvacijos kovoti kartu dėl aukščiausių tikslų, o savo sportinę formą ruošiuosi pademonstruoti jau per artimiausias rungtynes. Daugumos žaidėjų, su kuriais žaidžiau, jau nebeliko, bet rūbinėje radau ir pažįstamų, ir naujų veidų. Liko man gerai pažįstamas trenerių štabas, tad problemų priprasti prie komandos manau, jog neturėtų būti“, – kalbėjo N.Petkevičius.

23 metų N. Petkevičius 2021-aisiais pelnė 16 įvarčių, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir tapo vienu geriausiu to sezono žaidėjų.

„Nemanyčiau, jog šiai komandai labai kažko trūksta, nes žaidėjai turi pakankamai kokybės demonstruoti gerą futbolą. Labai įdomu bus kartu su komanda debiutuoti UEFA Konferencijų lygos atrankoje ir pamatyti kaip seksis ten“, – pasakojo N. Petkevičius.

Anksčiau Nauris yra bandęs laimę Prancūzijoje „Lille“ klube, kuris žaidėją išpirko iš Kauno „Stumbro“ ekipos. Futbolininko kelią N. Petkevičius pradėjo Kauno FRK „Fenikso“ komandoje.

Mėlynai baltų ekipoje žaidėjas vilkės sau įprastus 28 numerio marškinėlius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.