„Panevėžys“ namuose nesugebėjo įveikti Moldovos klubo

UEFA Europos konferencijų lygos atrankoje „Panevėžio“ futbolo klubas pirmose rungtynėse sužaidė lygiosiomis 2:2 (1:0) su „Milsami“ ekipa iš Moldovos.

 „Panevėžys“ namuose nesugebėjo įveikti Moldovos klubo<br> fk-panevezys.lt nuotr.
 „Panevėžys“ namuose nesugebėjo įveikti Moldovos klubo<br> fk-panevezys.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 13, 2023, 8:55 PM

Panevėžiečiai į priekį į priekį išsiveržė 17-ąją minutę. „Milsami“ komandos vartininkas Emilas Timburas prasižengė baudos aikštelėje ir teisėjas nedvejojęs skyrė 11 metrų baudinį.

Baudinio realizuoti stojo Jovanas Čadženovičius. Juodkalnietis į kairį vartų kampą. Vartininkui pavyko atspėti kur skries kamuolys, tačiau vartų sausų išsaugoti nepavyko.

27-ąją minutę J.Čadženovičius galėjo pelnyti antrąjį įvartį. Svečiai baudos aikštelėje sužaidė ranka ir į Moldovos klubo vartus buvo paskirtas dar vienas 11 merų baudinys. Juodkalnietis smūgiavo į tą patį kairį kampą, tačiau kamuolys atsimušė į vartų konstrukciją.

48-ąją minutę panevėžiečiai padvigubino savo pranašumą. Greitos atakos metu Ariagneris Smithas pergudravo varžovų vartininką ir pasiuntė kamuolį į vartus.

Svečiai rezultatą sušvelnino jau po dviejų minučių Seydina Keita baudos aikštelėje prasižengė ir teisėjas skyrė dar vieną 11 metrų baudinį, kurį sėkmingai realizavo Radu Ginsari.

„Milsami“ rezultatą išlygino 67-ąją minutę. Po Dano Spataru perdavimo R.Ginsari smūgiuodamas su galva pasiuntė kamuolį į vartus.

Atsakomosios rungtynės Moldovoje vyks liepos 20 dieną.

„Panevėžys“ ir „Milsami“ Konferencijų lygos atrankoje susitiko ir praėjusiais metais. Tuomet bendru rezultatu 2:0 pajėgesnis buvo Moldovos klubas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.