„Riteriai“ pasipildė buvusiu „Panevėžio“ krašto gynėju

Antruoju vasaros pastiprinimu „Riterių“ gretose tapo buvęs „Panevėžio“ krašto gynėjas Mitaras Čukovičius. Juodkalnietis dabartiniams „Optibet A lygos“ lyderiams praėjusiais metais padėjo iškovoti trečiąją poziciją.

 Mitaras Čukovičius<br> fkriteriai.lt nuotr.
 Mitaras Čukovičius<br> fkriteriai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-07-14 10:06

„Kadangi tai mano antras kartas Lietuvoje, tai čia jaučiuosi kaip namuose. Atvykstu su iššūkiais, nes mano naujajam klubui nesiseka taip, kaip visi norėtų. Tiesą sakant, dar nežinau, dėl ko taip atsitiko, tačiau aš esu čia tam, kad rezultatai taptų geresni.

„Riteriai“ nusipelnė aukštesnės vietos turnyro lentelėje. Žinau, kaip mums pernai buvo sunku su jais žaisti ir matau, kokie šaunūs vaikinai yra surinkti. Galvoju ir, tuo pačiu, keliu tikslą su komanda pakilti iki lentelės vidurio ir laimėti taurę. Futbole nieko nėra neįmanomo“, – sakė M.Čukovičius.

Juodkalnietis aikštėje užims Milošo Spasičiaus vietą. Pastarasis komandą paliko dėl biurokratinių klausimų.

„Kai klube neliko Milošo, mums buvo svarbu surasti žaidėją, kuris užims jo vietą. Pasitaikius galimybei pasikviesti Mitarą, pernelyg negalvojome, nes jis savo vertę Lietuvoje jau įrodė. Be to, jam čia pažįstama aplinka, o tai reiškia, kad adaptacija užtrukti neturėtų“, – komentavo „Riterių“ direktorius Vladimiras Buzmakovas.

Praėjusią savaitę „Riteriai“ pasirašė sutartį su serbu Ognjenu Dimitričiumi. Pastarasis jau debiutavo „Optibet A lygos“ rungtynėse su „Žalgiriu“. Artimiausiu metu klubas žada pristatyti ir daugiau naujokų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.