Puolimo grandį „Riterių“ gretose stiprins bosnis

Savaitės pradžioje į Lietuvą atvykęs Haris Handzičius sėkmingai atliko medicininę patikrą bei iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su „Riterių“ klubu. Pasipildžiusi buvusiu Bosnijos ir Hercegovinos rinktinės puolėju, sostinės komanda tikisi pagerinti pelnytų įvarčių sąskaitą, kuri šiuo metu yra blogiausia visoje „Optibet A lygoje“.

 Haris Handzičius<br> fkriteriai.lt nuotr.
 Haris Handzičius<br> fkriteriai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 15, 2023, 5:04 PM

„Kai komanda per daugiau nei pusę sezono nėra pelniusi dešimties įvarčių, natūralu, kad reikia stiprinti puolimo grandį. Labai džiugu, kad atsirado galimybė pasikviesti Harį, kurio patirtis yra tai, ko mums šiuo metu labiausiai reikia“, – sakė „Riterių“ direktorius Vladimiras Buzmakovas.

33-ejų H.Handzičius per savo karjerą yra žaidęs Lenkijos, Rusijos, Vengrijos ir Saudo Arabijos klubuose. Į Lietuvą jis atvyksta iš gimtosios šalies „Leotar Trebinje“ klubo. Jame per 19 rungtynių jis pasižymėjo šešiais įvarčiais ir dviem rezultatyviais perdavimais.

„Atsirado galimybė išbandyti save naujoje šalyje ir naujoje lygoje ir ta galimybe nedvejodamas pasinaudojau. Kol kas turėjau nedaug progų susipažinti su Vilniumi, tačiau kiek mačiau – tai nuostabus miestas, kuriame jaučiuosi puikiai.

Kalbant apie „Riterių“ situaciją turnyro lentelėje, tai ji yra sudėtinga. Vis tik, tikiu, kad bendromis jėgomis sugebėsime tą situaciją pakeisti. Mano tikslas – kuo daugiau gerų rungtynių ir kuo daugiau įvarčių“, – pasakojo H.Handzičius.

Bosnis tapo trečiuoju „Riterių“ naujoku šią vasarą. Sekmadienį sudėtyje turėtų debiuotuoti ir Mitaras Čukovičius, o praėjusiame ture, priminsime, debiutavo Ognjenas Dimitričius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?