Madrido „Real“ talentas tikisi K. Mbappe prisijungimo prie komandos

Talentingasis Madrido „Real“ puolėjas Rodrygo viliasi, jog perėjimų dramos persekiojamas Kylianas Mbappe jau šią vasarą prisijungs prie „Karališkojo“ klubo.

 K. Mbappe<br> AFP/Scanpix nuotr.
 K. Mbappe<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 18, 2023, 4:03 PM

Paryžiaus „Saint-Germain“ superžvaigždė Kylianas Mbappe toliau treniruojasi su komanda, nepaisant didelio spaudimo pratęsti kontraktą su klubu. Tačiau prancūzas to daryti nesiruošia ir tikisi rungtyniauti Paryžiuje iki kontrakto pabaigos.

Puolėjo sutartis su PSG galioja dar metus, o visą situaciją įdėmiai stebi su K.Mbappe siejama Madrido „Real“ ekipa. Paryžiaus klubas tikisi, jog nepavykus pratęsti sutarties su žaidėju, šį pavyktų parduoti dar šią vasarą.

Tokia idėja vilioja ir Madrido „Real“ talentingąjį brazilą Rodrygo. 22-ejų futbolininkas neneigia, jog norėtų jau šiais metais suvienyti jėgas su 2018 metų pasaulio čempionu.

„Madrido „Real“ komandoje viskas yra labai komplikuota, visada sklando gandai. Šiais metais buvo gandai apie Harry Kane'ą.

Kai atvykau į Madridą, buvo daug kalbų apie Paulio Pogbos atvykimą, todėl neturiu jokios informacijos. Reikia tiesiog laukti ir pamatysime. Žinoma, tikiuosi, kad K.Mbappe atvyks, nes jis mums labai padėtų. Jis yra tikra žvaigždė, bet mes tikrai nieko nežinome apie perėjimą“, – kalbėdamas su „Sport TV“ teigė Rodrygo.

Tikima, kad Madrido „Real“ yra pasirengęs šią vasarą pasiūlyti 200 mln. už futbolininką, tačiau puolėjas nenori atsisakyti didelės „lojalumo premijos“ su PSG, todėl nori tęsti Prancūzijos sostinėje dar vieną sezoną. Jei K.Mbappe klube išliks iki liepos 31 d., jis uždirbs tik 50% lojalumo premijos, kuri sudaro 40 mln. eurų.

K.Mbappe PSG ekipoje sužaidė 260 rungtynių, per kurias pelnė 212 įvarčių ir atliko 98 rezultatyvius perdavimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.