Sau pagyrų negailintis C. Ronaldo: „Kad ir kur Cristiano eitų, jis sugeneruoja didesnį susidomėjimą“

38-erių Cristiano Ronaldo rungtyniauja Saudo Arabijos „Al-Nassr“ ekipoje, tačiau tai jo pasitikėjimo savimi nei kiek nemažina.

 C. Ronaldo<br> Zuma/Scanpix nuotr.
 C. Ronaldo<br> Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 19, 2023, 1:53 PM

Portugalas C.Ronaldo 2023 metų pradžioje sudrebino futbolo pasaulį su žinia, jog keliasi į Saudo Arabijos lygą.

Daugelis aistruolių tokį puolėjo žingsnį sulygino su karjeros pabaiga, kadangi jų nuomone Saudo Arabijos lyga yra neaktuali. Tačiau pats C.Ronaldo panašu jog su tokia nuomonė ne iš tolo nesutinka. Portugalas pareiškė, jog lygis Europoje ženkliai krenta, o jo lyga yra kur kas geresnė už MLS (JAV), į kurią persikėlė kitas legendinis futbolininkas Lionelis Messi.

„Į Europos futbolą negrįšiu, durys visiškai uždarytos. Man 38 metai, taip pat Europos futbolas prarado daug kokybės... Vienintelė svarbi lyga yra „Premier“ lyga, ji gerokai lenkia visas kitas“, – teigė C.Ronaldo.

Tiesa, pirmadienį vykusiose draugiškose rungtynėse „Al-Nassr“ patyrė pralaimėjimą 0:5 prieš Vigo „Celta“ ekipą, kuri praėjusiame Ispanijos futbolo čempionato sezone užėmė 13-ąją vietą.

Visgi Saudo Arabijos lyga raumenis pučia milžinišku tempu. Prie Artimųjų Rytų šalies komandų šį tarpsezonį prisijungė tokie žaidėjai kaip Karimas Benzema, Roberto Firmino, N‘Golo Kante, Edouardas Mendy ar Rubenas Nevesas. Taip pat su perėjimais yra siejama dar daugybė futbolininkų.

Pasitikėjimu spinduliuojantis C.Ronaldo nusprendė laurus sau prisiimti net ir už kitų žaidėjų perėjimus.

„Esu 100 proc. tikras, kad negrįšiu į jokį Europos klubą. Atvėriau kelią į Saudo Arabijos lygą... ir dabar visi žaidėjai ateina čia. Mano sprendimas prisijungti prie Saudo Arabijos klubų buvo 100 proc. lemiamas norint pritraukti geriausius žaidėjus. Tai yra faktas.

Jie mane kritikavo, kad atėjau į Saudo Arabijos lygą, bet kas dabar atsitiko? Aš atvėriau kelią... ir dabar čia ateina visi žaidėjai.

Kai prisijungiau prie „Juventus“, „Serie A“ buvo mirusi, o po to, kai pasirašiau sutartį, ji buvo atgaivinta. Kad ir kur Cristiano eitų, jis sugeneruoja didesnį susidomėjimą“, – pasitikėjimu savimi spinduliuodamas teigė C.Ronaldo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.