„Hegelmann“ pasirašė sutartį su vartininkų, kuris dar šiemet žaidė „Dainavoje“

Mėlynai balti sudarė kontraktą su pernai ir šiemet sėkmingai „Optibet A lygoje“ rungtyniavusiu vartininku iš Klaipėdos Vincentu Šarkausku.

 Vincentas Šarkauskas<br> fchegelmann.com
 Vincentas Šarkauskas<br> fchegelmann.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 25, 2023, 12:08 PM

Prieš persikeliant į Kauną 23 metų vartininkas atstovavo Vilniaus „Riterių“, Klaipėdos „Atlanto“, Ispanijos „CD Guijuelo“, Telšių Džiugo“ ir Alytaus „Dainavos“ ekipoms.

„Prieš šį sezoną ieškojau galimybės pasirašyti trumpalaikį kontraktą, kad atėjus vasarai galėčiau gauti geresnių pasiūlymų iš užsienio ar Lietuvos. Sulaukiau „Hegelmann“ susidomėjimo, žinojau vartininkų trenerį, patinka Andrius Skerla kaip specialistas, todėl nieko nelaukęs nusprendžiau priimti šį iššūkį“, – pasakojo mėlynai baltų naujasis vartininkas.

Praėjusiame sezone 191 cm ūgio vartininkas ne kartą buvo renkamas į simbolinę čempionato rinktinę, o spalio mėnesį buvo išrinktas ir geriausiu „Optibet A lygos“ žaidėju. Nemažiau sėkmingai jis rungtyniavo ir šį sezoną atstovaudamas „Dainavos“ klubui.

„Visur yra konkurencija, turi tai priimti, manau, jog tai natūralus procesas. Nėra sporte taip, kad ateisi ir gausi vietą nieko neįrodęs. Esu pasirengęs kovoti, užsitarnauti trenerių pasitikėjimą ir tapti geriausiu, tam čia ir atėjau. Tikiu, jog tik konkuruodami galime vienas kitą tempti į viršų ir taip tobulėti“, – apie konkurenciją tarp kitų „Hegelmann“ vartininkų kalbėjo V. Šarkauskas.

„Šią likusią sezono dalį noriu padėti klubui užsitikrinti vietą kitų metų UEFA atrankinėse varžybose. Tikriausiai reikės užimti mažiausiai trečią vietą norint tai padaryti, manau, tai tikrai įmanoma“, – sakė mėlynai baltų naujokas.

Prieš kelias dienas mėlynai balti paskelbė, jog sudarė sutartį su vidurio saugu iš Austrijos Denisu Bošnjaku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.