Laukiamiausia pirmojo „Premier“ lygos turo dvikova tarp „Liverpool“ ir „Chelsea“ baigėsi lygiosiomis

Anglijos „Premier“ lygos pirmojo turo desertas tarp Londono „Chelsea“ ir „Liverpool“ ekipų baigėsi lygiosiomis. Londone komandos sužaidė rezultatu 1:1 (1:1).

Dvikova tarp „Liverpool“ ir „Chelsea“ baigėsi lygiosiomis<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Dvikova tarp „Liverpool“ ir „Chelsea“ baigėsi lygiosiomis<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 13, 2023, 8:42 PM, atnaujinta Aug 13, 2023, 8:53 PM

Rungtynių pradžioje kur kas geriau atrodė „Liverpool“ futbolininkai ir svečiai į priekį išsiveržė 18-ąją minutę. Po kelių itin tikslių perdavimų Luisas Diazas atsidūrė vienas prieš vartus ir puolėjas neklysdamas pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

Praėjus pusvalandžiui nuo rungtynių pradžios iniciatyvą periminėti pradėjo šeimininkai ir 37-ąją minutę rezultatas tapo lygus. Po Beno Chilwello perdavimo „Chelsea“ naujokas Axelis Disasi sugebėjo iš kelių metrų įridenti kamuolį į vartus.

Pirmajame kėlinyje abi komandos pelnė dar po vieną įvartį, tačiau tiek Mohamedas Salah, tiek B.Chilwellas pasižymėjo po nuošalių.

Antrajame kėlinyje „Liverpool“ fanai liko netekę žado. „Chelsea“ puolėjas Nicolas Jacksonas šalia savo vartų sužaidė su ranka, tačiau teisėjas Anthony Tayloras su VAR kambariu nusprendė, jog 11 metrų baudinys nebus skirtas.

Kitas rungtynes „Chelsea“ žais rugpjūčio 20 dieną išvykoje prieš Londono „West Ham United“, o „Liverpool“ rugpjūčio 19 dieną namuose susitiks su „Bournemouth“ ekipa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.