Dar vienas titulas į L. Messi kišenę: po įspūdingos baudinių serijos „Miami Inter“ iškovojo „Leagues Cup“ taurę Argentinietis tapo daugiausiai titulų iškovojusiu futbolininku

Lionelio Messi atstovaujama „Miami Inter“ po dramatiškos baudinių serijos 10:9 (pagrindinio ir pridėto teisėjų rezultatas buvo 1:1 – red.) įveikė „Nashville“ ir nuskynė „Leagues Cup“ titulą.

 Lionelis Messi<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Lionelis Messi<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Lionelis Messi<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Lionelis Messi<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 20, 2023, 7:47 AM, atnaujinta Aug 20, 2023, 8:46 AM

Būtent L.Messi pirmasis ir pasižymėjo – argentinietis 23-ąją mačo minutę po rikošeto įmušė įspūdingo grožio įvartį ir išvedė savo komandą į priekį (1:0).

Visgi po ilgosios pertraukos „Nashville“ neketino nusileisti ir 57-ąją dvikovos minutę įvarčiu atsakė Fafa Picault.

Per likusį rungtynių laiką nė vienai komandai nepavyko įmušti įvarčio, tad abi ekipos buvo priverstos kovoti baudinių serijoje.

L.Messi „Miami Inter“ komandai atidarė baudinių seriją tiksliu smūgiu, o „Nashville“ jau antruoju bandymu nepataikė į vartus ir buvo arčiau pralaimėjimo, kuomet Randallas Leal neįmušė įvarčio, tačiau po to „Miami Inter“ futbolininkas Victoras Ulloa taip pat smūgiavo netiksliai ir tada jau prasidėjo dar didesnis nervų karas.

Abi komandos keitėsi sėkmingais smūgiais, tačiau baudinių serijos pabaigoje neatlaikė „Nashville“ futbolininko Ellioto Panicco nervai, kurio smūgis skriejo pro šalį.

Po atkaklios kovos baudinių seriją ir 10:9 laimėjo L.Messi atstovaujama „Miami Inter“ ekipą, kuri po šio mačo kėlė pirmąją šio sezono taurę.

Šis titulas, kurį L.Messi laimėjo su „Miami Inter“ komanda, jam yra net 44 karjeroje. Po šio laimėjimo argentinietis tapo daugiausiai titulų laimėjusiu futbloninku per visą sporto istoriją.

Rungtynių santrauka:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.