Ispanijos rinktinės žaidėja sureagavo į skandalingą federacijos prezidento bučinį į lūpas: „Man tai nepatiko“

Ispanijos moterų futbolo rinktinė sekmadienį pasiekė istorinę pergalę pasaulio moterų futbolo čempionate, kuomet didžiajame finale 1:0 įveikė Anglijos rinktinę, tačiau ši pergalė paliko ir kartėlio jausmą. Po rungtynių per apdovanojimų cereminiją Ispanijos futbolo federacijos prezidentas Luisas Rubialesas pabučiavo Ispanijos rinktinės žaidėją Janni Hermoso į lūpas.

Ispanių triumfas, Jenni Hermoso - nuotraukos viduryje<br>ZUMAPress.com/Scanpix nuotr.
Ispanių triumfas, Jenni Hermoso - nuotraukos viduryje<br>ZUMAPress.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 20, 2023, 11:19 PM, atnaujinta Aug 20, 2023, 11:39 PM

Po šio įvykio prakalbo ir pati futbolininkė: „Man tai nepatiko“, – sakė J.Hermoso.

Tai nebuvo vienintelis incidentas, kuris įvyko per apdovanojimų ceremoniją – kol viena žaidėja buvo pabučiuota į lūpas, kitos buvo apkabintos ir pabučiuotos į žandą, tačiau, kaip skelbia užsienio žiniasklaida, nėra aišku, ar bent kažkuri žaidėja norėjo tokio artimo kontakto su prezidentu.

L.Rubialesas jau ir anksčiau buvo laikomas kontraversiška asmenybe – anksčiau prezidentas sakydavo menkinančius žodžius apie kitas Ispanijos rinktines, o kartu turėjo gintis nuo kaltinimų dėl dar kelių skandalų.

Taip pat pranešama, kad L.Rubialesas įėjo į sportininkių rūbinę, kur futbolininkėms pažadėjo, jog federacija apmokės rinktinės kelionę į Ibizą, kur jis nori vesti J.Hermoso.

Įvairiuose socialiniuose tinkluose kilo žmonių pasipiktinimas L.Rubialeso elgėsiu, jis buvo vadinamas priekabiautoju ir galop žmonės reikalavo, kad L.Rubialesas paliktų federacijos prezidento postą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.