V. Čeburinas po skaudaus dūrio Vengrijoje: „Sezonas Europoje mums nenusisekė“

Po pralaimėjimo Vengrijoje „Žalgirio“ treneris Vladimiras Čeburinas konferencijoje žiniasklaidai sakė, kad atsakomosioms rungtynėms prieš „Ferencvaros“ ruošėsi atsižvelgiant į pirmosios dvikovos rezultatą.

 Vladimiras Čeburinas<br> Elvio Žaldario/fkzalgiris.lt nuotr.
 Vladimiras Čeburinas<br> Elvio Žaldario/fkzalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

fkzalgiris.lt

Sep 1, 2023, 6:19 PM

Žalgiriečiai pirmąsias rungtynes namuose pralaimėjo 0:4, o antrose rungtynėse jau rungtynių pradžioje praleido greitą kontrataką ir galų gale nusileido varžovams 0:3.

„Žaidimą statėme taip, kad turėtume galimybių atakoms ir atsižvelgiant į pirmų rungtynių rezultatą. Varžovas pasirinko taktiką su daugiau gynybos vidurio zonoje. Darė pavojingus išėjimus, kontratakas ir mus užspaudė. Buvo pavykusių išėjimų iš spaudimo, iš didelio spaudimo. Buvo kamuolio valdymo vidurio zonoje, tačiau trūko užbaigimo. Buvome neužtikrinti užbaigime. Varžovas turėjo nemažai progų, žaidė kietai gynyboje ir mums nepavyko jos pralaužti“, – kalbėjo treneris.

Paklaustas apie tarptautinį sezoną ir jo formatą, treneris atsakė: „Sezonas Europoje mums nenusisekė. Teko dukart žaisti su tokiu grandu „Galatasaray“. Negaliu sakyti kad, ir šiandien mūsų žaidėjai nepasirodė aikštėje“

Pirmajame kėlinyje V.Čeburinui teko atlikti priverstinį keitimą – aikštę paliko vartininkas Edvinas Gertmonas. „Jis gavo traumą, ji davė apie save žinoti jau apšilime. Jis vyriškai bandė žaisti, bet nepavyko toliau tęsti rungtynių.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.