„Kauno Žalgirio“ ekipos laukia dar viena dvikova su Jonavos „Vikingais“

Užtikrinta pergale pradėję reguliarųjį sezoną, „Kauno Žalgirio“ salės futbolininkai ruošiasi antrojo turo rungtynėms. Šį sekmadienį, spalio 1 d., 16 val. Prienuose kauniečiai susirungs su Jonavos „Vikingais“.

Prienuose kauniečiai susirungs su Jonavos „Vikingais“.<br>zalgiris.lt nuotr.
Prienuose kauniečiai susirungs su Jonavos „Vikingais“.<br>zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 29, 2023, 2:45 PM

Žalgiriečiai su Jonavos „Vikingais“ buvo susitikę dar prieš A lygos startą. LFF Futsal Supertaurės rungtynėse rezultatu 8:3 „Kauno Žalgirio“ futbolininkai įveikė jonaviečius ir taip apgynė pirmąjį sezono trofėjų.

Pasak komandos žaidėjo Nojaus Žitkausko, savaitgalio rungtynės su Jonavos ekipa kaip visada bus principinės: „Tiek „Vikingai“, tiek mes būsim pasiruošę laimėti. Supertaurės finale Jonava pralaimėjo mums, todėl jie rungtynėse žais vedami revanšo prieš mus“.

N. Žitkauskas praėjusį sezoną buvo paskolintas Vilkaviškio „Bruklino“ ekipai. Jaunajam futbolininkui tai buvo pirmasis sezonas salės futbole, o sukaupta patirtis šiemet leidžia toliau tobulėti „Kauno Žalgirio“ ekipoje.

„Įsilieti į „Kauno Žalgirio“ ekipą buvo sunkiau psichologiškai. Žinoma, daugiau pabendravus su komandos nariais tapo lengviau tiek treniruočių metu, tiek aikštėje. Manau, kad komandos atmosfera yra tiek pat svarbi, kiek ir pasirodymai rungtynėse. Taip pat treneris Dentinho visada motyvuoja ir padeda pataisyti įvairius dalyku. Asmeniškai man, jis yra vienas geriausių trenerių, su kuriuo teko dirbti treniruotėse“, – apie savo pirmą patirtį komandoje pasakojo jaunasis žalgirietis.

Pirmojo turo rungtynėse „Kauno Žalgirio“ ekipa rezultatu 10:0 įveikė lygos debiutantę „Hegelmann“ ekipą, o vieno iš įmušto įvarčio autoriumi buvo ir N. Žitkauskas: „Įmušti įvartį ir taip padėti savo komandai pirmose sezono rungtynėse yra labai smagu. Dar smagiau, kai po įvarčio sulaukiau didelio palaikymo tiek iš žiūrovų, tiek iš komandos draugų“.

Pasak N. Žitkausko, šio sezono metu jo pagrindiniai tikslai yra tobulinti savo turimus įgūdžius ir juos papildyti naujais.

„Šiuo metu labai džiaugiuosi būdamas „Kauno Žalgirio“ dalimi. Komandoje yra daug patirties turinčių žaidėjų, kurie visada stengsis padėti tobulėti ir tai mane motyvuoja siekti aukštesnių tikslų“, – kalbėjo N. Žitkauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.