Vengrai pristatė sudėtį susitikimui Kaune su Lietuva: į priekį ves „Liverpool“ žvaigždė

Vengrijos nacionalinės vyrų rinktinės Marco Rossi pasirinko futbolininkus, su kuriais stos į kovą dviejuose svarbiuose spalio mėnesio susitikimuose atrankoje į Europos čempionatą.

 Vengrai pristatė sudėtį susitikimui Kaune su Lietuva: į priekį ves „Liverpool“ žvaigždė<br> Zuma/Scanpix nuotr.
 Vengrai pristatė sudėtį susitikimui Kaune su Lietuva: į priekį ves „Liverpool“ žvaigždė<br> Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2023, 12:11 PM

Vengrijos ekipa spalio 14 dieną namuose priims Serbijos rinktinę, o vėliau kels sparnus į Kauną ir ten spalio 17 dieną Dariaus ir Girėno stadione susitiks su Lietuvos vienuolike.

Iš viso M.Rossi į šią stovyklą sukvietė 26 žaidėjus. Tarp Vengrijos žvaigždžių, kurios atvyks į Lietuvą, ryškiausiai šviečia Dominiko Szoboszlai pavardė.

Šis futbolininkas vasarą pakelė sparnus iš Leipcigo „Red Bull“ komandos ir prisijungė prie legendinio „Liverpool“ klubo Anglijoje, kur iškart tapo svarbiu startinės sudėties žaidėju.

Į sudėtį taip pat grįžta rinktinės veteranas, po sunkios traumos pasveikęs vartininkas Peteris Gulacsi.

„Skirtumas tarp vengrų ir bulgarų tikrai yra juntamas. Vengrai šiuo metu išgyvena futbolo pakilimą ir nominaliai yra stipresnis oponentas, bet bulgarai bus taip pat pavojingi“, – kalbėjo Lietuvos rinktinės treneris Edgaras Jankauskas.

Pilna Vengrijos rinktinės sudėtis rungtynėms su Serbija ir Lietuva:

Vartininkai

Patrikas Demjenas (MTK „Budapest“), Denesas Dibuszas („Ferencvaros“), Peteris Gulacsi (Leipcigo „Red Bull“, Vokietija), Peteris Szappanosas („Paks“).

Gynėjai

Botondas Balogh‘as („Parma“, Italija), Endre Botka („Ferencvaros“), Attila Fiola („Fehervar“), Adamas Langas („Omonia“, Kipras), Attila Mocsi („Caykur Rizespor“, Turkija), Attila Szalai („Hoffenheim“, Vokietija), Gaboras Szalai („Kecskemet“).

Saugai

Bendeguzas Bolla („Servette“, Šveicarija), Zsoltas Kalmaras („Fehervar“), Mihaly Kata (MTK „Budapest“), Milosas Kerkezas („Bournemouth“, Anglija), Adamas Nagy („Pisa“, Italija), Zsoltas Nagy („Puskas Akademia“), Loicas Nego („Le Havre“, Prancūzija), Callumas Stylesas („Barnsley“, Anglija).

Puolėjai

Martinas Adamas („Ulsan Hyundai“, Pietų Korėja), Kevinas Csobothas („Ujpest“), Danielis Gazdagas („Philadelphia Union“, JAV), Krisztoferis Horvathas („Kecskemet“), Rolandas Sallai („Freiburg“, Vokietija), Dominikas Szoboszlai („Liverpool“, Anglija), Barnabas Varga („Ferencvaros“).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.