D. Reimaris prieš Futsal lygos lyderių dvikovą: „Stengsimės ir toliau išlaikyti gerą gynybą“

„Kauno Žalgirio“ salės futbolo komanda spalio 18 d., 20:30 val., Kauno sporto halėje susitiks su „Akmenės krašto“ ekipa. Abi komandos šiuo metu dalinasi vienodu pergalių ir taškų skaičiumi, o 4-tojo turo metu ekipų futbolininkai varžysis dėl pirmosios vietos turnyro lentelėje.

 D. Reimaris prieš Futsal lygos lyderių dvikovą: „Stengsimės ir toliau išlaikyti gerą gynybą“<br> E. Šemioto nuotr.
 D. Reimaris prieš Futsal lygos lyderių dvikovą: „Stengsimės ir toliau išlaikyti gerą gynybą“<br> E. Šemioto nuotr.
 D. Reimaris prieš Futsal lygos lyderių dvikovą: „Stengsimės ir toliau išlaikyti gerą gynybą“<br> E. Šemioto nuotr.
 D. Reimaris prieš Futsal lygos lyderių dvikovą: „Stengsimės ir toliau išlaikyti gerą gynybą“<br> E. Šemioto nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 17, 2023, 3:45 PM

Reguliaraus sezono pradžią „Kauno Žalgirio“ ekipa pradėjo trimis užtikrintomis pergalėmis ir stipria komandos vartų gynyba.

Pirmojo turo rungtynėse žalgiriečiai rezultatu 10:0 sutriuškino lygos debiutantę Kauno rajono „Hegelmann“ ekipą. Antrosios sezono rungtynės su Jonavos „Vikingais“ baigėsi pergale rezultatu 8:0.

Trečiojo turo rungtynėse „Kauno Žalgirio“ ekipa rezultatu 6:0 iškovojo pergalę prieš Gargždų „Pramogų“ futbolininkus. Pasak ilgamečio žalgiriečio Deivido Reimario, geri rezultatai sezono pradžioje yra sunkaus futbolininkų darbo treniruočių metu vaisius.

Jau 5-ąjį sezoną „Kauno Žalgirio“ komandoje rungtyniaujantis D.Reimaris pasakojo, kad ekipos gretose likti nuolat paskatina noras tobulėti ir pasiekti kuo geresnių rezultatų: „Pasilikti komandoje kiekvienais metais paskatina ir žaidėjų sukurta komandinė dvasia bei išlikęs lietuvių žaidėjų branduolys, kuris taip pat nesikeičia eilę metų“.

Stipria sezono pradžia pasižymėję kauniečiai, šį trečiadienį, Kauno sporto halėje susirungs su „Akmenės krašto“ futbolininkais. Varžovų komandai šio sezono startas taip pat buvo sėkmingas. „Akmenės krašto“ ekipa turi iškovojusi tris pergales ir kartu su „Kauno Žalgirio“ komanda dalinasi vienodu taškų skaičiumi.

„Varžovai šį sezoną pasipildė naujais legionieriais, kurie, kaip matome, stipriai prisideda prie komandos pergalių sezono pradžioje. Prie puikių pirmųjų sezono rezultatų mūsų komandoje labai prisidėjo komandos vartininkai, kurie puikiai atremia varžovų atakas ir nepraleidžia įvarčių. Šių rungtynių metu stengsimės padėti mūsų vartininkams, kad jie turėtų kuo mažiau darbo“, – apie artėjančias rungtynes kalbėjo žalgirietis.

Spalio 18 d., „Kauno Žalgirio“ ekipa lauks salės futbolo sirgalių palaikymo Kauno sporto halėje. Rungtynių metu žiūrovų lauks „Žalgirio“ talismanas Žalgirinis, o savo pasirodymus surengs Kauno „Žalgirio“ šokėjos.

„Žaidėjams visada yra labai gera žaisti namų aikštėje. Kitą savaitę prasideda UEFA Futsal Čempionų lygos pagrindinio etapo dvikovos, todėl šio trečiadienio rungtynės bus puiki proga vėl priprasti prie namų aikštės“, – pasakojo D.Reimaris

Trečiadienio dvikova „Kauno Žalgirio“ ekipai bus paskutinė reguliaraus sezono kova prieš artėjančią UEFA Futsal Čempionų lygą. Spalio 25–28 dienomis, kauniečių ekipa pagrindinio etapo metu susirungs su trimis Europos futsal komandomis dėl vietos Elitiniame Čempionų lygos etape.

„Manau ne tik man, bet ir visai komandai Čempionų lyga yra puiki proga pasitikrinti savo žaidimo lygį ir pamatyti, kur galime dar tobulėti. Turime išsikėlę sau nemenką iššūkį – laimėti visas trejas rungtynes ir patekti į Elitinį etapą. Žaidžiant su europinio lygio komandomis, mūsų komanda ir žaidėjai tobulėja bei tampa dar stipresni“, – apie artėjantį pagrindinį Čempionų lygos etapą kalbėjo futbolininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.