Dviejų įvarčių pranašumą iššvaisčiusi PSG vis tiek išvargo pergalę svečiuose

Prancūzijos futbolo čempionų titulą ginanti Paryžiaus „Saint-Germain“ (PSG) ekipa į savo sąskaitą įsirašė dar vieną pergalę, tiesa, ji buvo pasiekta tik pačioje mačo pabaigoje, po pergalingu tapusio komandos kapitono Kyliano Mbappe įvarčio.

K.Mbappe.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
K.Mbappe.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 29, 2023, 3:59 PM, atnaujinta Oct 29, 2023, 4:01 PM

PSG išvykoje 3:2 (2:0) pranoko „Brest“ futbolininkus.

Akistatą svečiai galėjo laimėti kur kas ramiau, nes pirmajame kėliyje PSG pirmavo 2:0. Įvarčiais tąsyk pasižymėjo Warrenas Zaire-Emery (16 min.) ir K.Mbappe (28 min.).

Vis dėlto po pertraukos „Brest“ žaidė kur kas aktyviau ir prispaudę varžovus prie sienos išlygino skaičius švieslentėje. Dar prieš antrąjį kėlinį atsilikimą sušvelnino Steve'as Mounie (43 min.), o antrajame kėlinyje taiklų smūgį pridėjo Jamery Le Douaronas (52 min.).

Net ir išlyginusi rezultatą „Brest“ nenustojo atakuoti Prancūzijos čempionų ir buvo arti trečiojo įvarčio. Vis dėlto mačo pabaigoje po kvailos pražangos baudos aikštelėje šeimininkai buvo nubausti 11 metrų baudiniu.

Nors K.Mbappe jo nerealizavo, bet vartininkas atmušė kamuolį prieš save ir tai tapo lengvu grobiu PSG kapitonui, kuris antrą kartą jau nebeklydo ir vėl išvedė svečius į priekį.

Po šios pergalės PSG su 21 taškų Prancūzijos čempionate žengia antra, „Brest“ rikiuojasi šešta (15 taškų).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.