Jaunosios Lietuvos futbolininkės nusileido bendraamžėms iš Šveicarijos 0:17

Savo antras kontrolines rungtynes UEFA turnyre sužaidė Lietuvos merginų iki 19 metų rinktinė. Lietuvės stojo į dvikovą su stipriausia lig tol sutikta rinktine – Šveicarijos komanda.

19-metės merginos patyrė skaudų pralaimėjimą.<br>LFF nuotr.
19-metės merginos patyrė skaudų pralaimėjimą.<br>LFF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

LFF

Oct 29, 2023, 1:42 PM, atnaujinta Oct 29, 2023, 1:43 PM

Šiose rungtynėse šveicarės nuo pat susitikimo pradžios dominavo aikštėje ir savo žaidybinę iniciatyvą per pirmąjį kėlinį pavertė aštuoniais įvarčiais. Lietuvės įvarčius praleido dažniausiai po šveicarių puikiai išpildytų standartinių situacijų ir kombinacijų.

Antroje rungtynių pusėje varžovės išlaikė aukštą žaidimo spartą ir taip pat sėkmingai realizavo savo progas atakų metu. Šveicarijos ekipa laimėjo rezultatu 17:0, o daugiausiai įvarčių įmušė saugė Naomi Luyet, padarydama tai keturis keturis.

Paskutines šio turnyro rungtynes lietuvės sužais antradienį prieš Kipro rinktinę, kuri 0:15 nusileido šveicarėms bei šį vakarą rungsis su albanėmis. Būsimas susitikimas Šafhauzeno stadione prasidės 14 valandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.