Įvarčių lietų tarp „Tottenham“ ir „Chelsea“ stabdė teisėjas – pirmame kėlinyje atšaukė net tris taiklius smūgius „Tottenham Hotspur“ žaidė devyniese

Anglijos futbolo čempionato 11-ojo turo mače vienas iš lyderių „Tottenham Hotspur“ klubas namie buvo priverstas žaisti be dviejų raudonas korteles gavusių futbolininkų ir nusileido iki tol tryliktoje pozicijoje žengusiai Londono „Chelsea“ ekipai 1:4 (1:1). Pirmame kėlinyje mačo arbitras neįskaitė net trijų įvarčių.

 Teisėjas Michaelas Oliveris neįskaitė trijų įvarčių.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Teisėjas Michaelas Oliveris neįskaitė trijų įvarčių.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-11-07 00:11, atnaujinta 2023-11-07 00:14

Namie kovojusiam „Tottenham“ klubui dvikovos pradžia su tragiškai sezoną pradėjusiu „Chelsea“ nežadėjo nieko blogo – jau 6 min. Dejanas Kulusevskis išvedė šeimininkus į priekį, o jau tada prasidėjo mačo arbitro šou.

Teisėjas Michaelas Oliveris per pusvalandį neįskaitė net trijų pelnytų įvarčių.

13-ąją minutę „Spurs“ vidurio puolėjas Sonas Heung-minas kontratakos metu pelnė savo ekipai antrąjį įvartį, tačiau teisėjas, pasitaręs su VAR asistentu, nusprendė neįskaityti įvarčio dėl nuošalės.

23 minutę panašus sprendimas buvo priimtas ir dėl „Chelsea“ krašto puolėjo Raheemo Sterlingo įvarčio. Kamuolys jam pataikė į plaštaką ir arbitras palaikė, kad ranka surado kamuolį.

Galiausiai 27-ąją minutę Londono ekipos vidurio puolėjas Moisesas Caicedo smūgiavo iš už baudos aikštės ribų. Įvartis buvo neįskaitytas, nes prieš vartininką stovėjęs Nicholas Jacksonas buvo nuošalėje.

Galiausiai nuo 11 metrų žymos „Chelsea“ išlygino rezultatą – 35 min. pasižymėjo Cole'as Palmeris. Bet prieš tai aikštę dėl raudonos kortelės paliko Cristianas Romero.

Antrame kėlinyje 55 min. „Tottenham“ ekipa apskritai liko devyniese, nes antrąją geltoną kortelę prieš save pamatė Destiny Udogie.

Nors šeimininkai bandė laikytis, vis dėlto 75 min. antrąjį įvartį „Chelsea“ pelnė N.Jacksonas.

Po šio įvarčio „Tottenham“ visiškai subyrėjo, o N.Jacksonas pasižymėjo dar du kartus – per teisėjo pridėtą laiką 94 ir 98 min.

Po šios nesėkmės „Tottenham“ užleido pirmąją vietą „Manchester City“ ekipai ir turi 26 taškus. „Chelsea“ klubas su 15 taškų pakilo į dešimtąją vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.